Általános szűrők

AVIRA kedvezménykód és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az exkluzív megtakarításokért az AVIRA-nál

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 1 szavazás

Aktív AVIRA kedvezménykódok

Lejárt AVIRA kedvezménykódok

Általános információk az AVIRA-ról

 • Az Avira egy kiberbiztonsági vállalat, amely vírusirtó szoftverekre és internetes biztonsági megoldásokra specializálódott.
 • Az Avira-t 2006-ban alapították Németországban, és azóta a vírusirtó szoftverek egyik vezető szállítója lett világszerte.
 • Az Avira számos terméket kínál egyéni felhasználók és vállalkozások számára, beleértve a víruskereső szoftvereket, az internetes biztonsági csomagokat és a mobil biztonsági megoldásokat. Szoftvereiket úgy tervezték, hogy megvédjenek különféle fenyegetéseket, például vírusokat, rosszindulatú programokat, zsarolóprogramokat, adathalász támadásokat és egyéb online veszélyeket.
 • Az Avira termékeinek egyik figyelemre méltó jellemzője a fejlett technológiák, például a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás használata a felmerülő fenyegetések valós időben történő észlelésére és megelőzésére.
 • Az Avira szoftvereinek ingyenes és fizetős verzióit is kínálja, a fizetős verziók pedig jellemzően további funkciókat és fokozott védelmet kínálnak.
üres

Az Avira által kínált ajánlatok és kedvezmények

 • Promóciós kedvezmények: Ideiglenes kedvezmények, amelyeket korlátozott ideig kínálnak, gyakran ünnepekkel vagy különleges eseményekkel egyidőben. Tartalmazhatnak kedvezményeket a kezdeti vételárból vagy az előfizetés megújításából.
 • Kuponkódok vagy promóciós kódok, amelyeket az ügyfelek a fizetési folyamat során adhatnak meg, amikor online vásárolnak, hogy kedvezményt vagy különleges ajánlatot kapjanak.
 • Csomag kedvezmények: Az Avira kedvezményeket kínál, ha több terméket vagy szolgáltatást vásárol együtt. Például kedvezményt kaphat, ha vírusirtó szoftvert és Phantom VPN (Virtual Private Network) szolgáltatást is vásárol.
 • Diákkedvezmények: Az Avira különleges kedvezményeket kínál a diákoknak. A jogosultsághoz általában igazolnia kell hallgatói státuszát érvényes diákigazolvánnyal vagy e-mail-címmel, és akár 70% kedvezményt is kaphat.
 • Senior kedvezmények: Az Avira akár 70% kedvezményt biztosít azoknak az ellenőrzött tagoknak, akik 55 év felettiek.
 • Megújítási kedvezmények: kérjük, forduljon az Avirához 35 nappal az éves előfizetés esedékes megújítása előtt, és az Avira a lejárati dátum előtt értesítő e-mailt küld Önnek a megújítási árról.
 • Szezonális kedvezmények: Az Avira kedvezményeket kínálhat az év bizonyos időszakaiban, például az iskolakezdés vagy az ünnepi vásárlási szezonban.
 • Mennyiségi kedvezmények: Azon vállalkozások vagy szervezetek számára, amelyek tömegesen vásárolnak víruskereső szoftverlicenceket, az Avira mennyiségi kedvezményeket kínál a megvásárolt licencek száma alapján.
üres

Avira kuponkódok

A kuponkódok, más néven promóciós kódok vagy kedvezménykódok, olyan alfanumerikus karakterláncok, amelyeket az ügyfelek a fizetési folyamat során adhatnak meg, amikor online vásárolnak, hogy kedvezményt vagy különleges ajánlatot kapjanak. Ezeket a kódokat az AVIRA biztosítja marketingstratégiájának részeként, hogy ösztönözze az ügyfeleket termékeik vagy szolgáltatásaik megvásárlására.
Az AVIRA kuponkódok általában így működnek:
 • Promóciós kód megszerzése: A promóciós kódok különféle csatornákon keresztül terjeszthetők, például az Avira hírlevelein, közösségi média bejegyzésein, hirdetésein vagy promóciós eseményein keresztül. Bizonyos ügyfélszegmensek, például új ügyfelek, meglévő ügyfelek vagy hűségprogramok tagjai számára is biztosíthatók.
 • AVIRA kuponkód megadása: Az Avira weboldalán található promóciós kódok használatához részletes útmutatót talál itt, ezen az oldalon, a „Hogyan” bekezdés alatt.
 • Általános Szerződési Feltételek: A promóciós kódokhoz gyakran specifikus feltételek és feltételek tartoznak, mint például a lejárati dátumok, a minimális vásárlási követelmények vagy a jogosult termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó korlátozások. Az ügyfeleknek át kell tekinteniük ezeket a feltételeket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek a promóciós kód sikeres használatához szükséges követelményeknek.

Terv kiválasztása az Avira.com oldalon

Jelenleg az Avira négy termék- és szolgáltatáskategóriát kínál azoknak az ügyfeleknek, akik javítani szeretnék online és eszközeik biztonságán:
 • Csomagajánlatok, beleértve a szoftvertermékek csomagjait, például: Avira Prime, Avira Internet Security és Avira Free Security.
 • Eszközbiztonsági szoftver: Víruskereső, Szoftverfrissítő, Biztonságos vásárlás és Avira böngészőbiztonság.
 • Online adatvédelmi megoldások: Phantom VPN, Jelszókezelő és Avira biztonsági böngésző.
 • Optimalizáló szoftver: Rendszergyorsító és Optimalizáló.
Íme néhány dolog, amelyet figyelembe kell vennie, mielőtt kiválasztja a megfelelő AVIRA terméket:
 • Mérje fel igényeit: Fontolja meg, hogy milyen típusú védelemre van szüksége a használati szokásai és a felmerülő kockázatok alapján. Például, ha a számítógépét elsősorban alapvető webböngészésre és e-mailezésre használja, elegendő lehet egy szabványos víruskereső szoftver. Ha azonban olyan tevékenységeket folytat, mint például az online bankolás, a vásárlás vagy a játék, akkor átfogóbb internetes biztonsági csomagra lehet szüksége.
 • Kutatás: Szánjon időt a piacon elérhető különböző biztonsági megoldások kutatására. Keressen olyan jó hírű márkákat, amelyek hatékony védelmet nyújtanak rosszindulatú programok, adathalászat, zsarolóprogramok és egyéb fenyegetések ellen. Olvassa el a szakértők és a felhasználók értékeléseit és értékeléseit, hogy képet kapjon az egyes termékek erősségeiről és gyengeségeiről.
 • Jellemzők: Fontolja meg az egyes biztonsági megoldások által kínált szolgáltatásokat, és azt, hogy megfelelnek-e az Ön igényeinek. Néhány gyakori szolgáltatás, amelyet keresni kell, többek között a valós idejű vizsgálat, a tűzfalvédelem, az adathalászat elleni eszközök, a zsarolóvírus elleni védelem, a biztonságos böngészés és a személyazonosság-lopás elleni védelem. Győződjön meg arról, hogy a biztonsági megoldás kompatibilis az operációs rendszerével és a számítógépére telepített egyéb szoftverekkel.
 • Teljesítményhatás: Értékelje a biztonsági megoldás teljesítményre gyakorolt ​​hatását a számítógépére. Bár elengedhetetlen a robusztus védelem, nem szeretné, hogy lelassítsa a rendszert, vagy zavarja a napi feladatait. Keressen olyan biztonsági szoftvert, amely könnyű és hatékony a rendszererőforrás-használat szempontjából.
 • Költség: Végül fontolja meg a csomag költségét és azt, hogy belefér-e a költségvetésébe. Hasonlítsa össze az árakat és az előfizetési lehetőségeket, hogy megtalálja a legjobb ár-érték arányt. Ne feledje, hogy bár ingyenes víruskereső szoftver áll rendelkezésre, a fizetős megoldások gyakran több funkciót és jobb védelmet kínálnak.

Gyakran Ismételt Kérdések az AVIRA-val kapcsolatban

Kínál az AVIRA kedvezménykódokat?

Jelenleg 24 kedvezménykód és promóció működik az AVIRA-nál 2024 júliusában, és a ma hozzáadott legújabb kupon 35% kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg az AVIRA kedvezménykódokkal?

Az AVIRA kedvezménykódjával megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a kínált kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg 35-40% között mozog a kedvezmény százaléka, a megtakarított összeg helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a legjobb kuponok és kedvezményes kódok az AVIRA számára?

Az AVIRA legjobb ellenőrzött kedvezménykódja (HONEY40) és 40%-os kedvezményt biztosít vásárlóinak 2024 júliusában történő vásárlások esetén.

Mik az AVIRA tényleges kedvezménykódjai és promóciós ajánlatai?

Az Avira teljesen ingyenes?

Igen, az alap Avira biztonsági csomag teljesen ingyenes. Előfizetéskor prémium, teljesebb csomagokat kaphat.

Megbízható-e az Avira az összes fenyegetés észlelésében?

A 2023-as független tesztelés során az Avira a rosszindulatú programok 100%-át észlelte, ami nagyon lenyűgöző – ideértve a zsarolóprogramokat, trójaiakat, kémprogramokat, billentyűzetnaplózó rosszindulatú programokat, rootkiteket és még sok mást.

Ki a tulajdonosa az Avira szoftvernek?

2021 óta az Avira a NortonLifeLock amerikai szoftvercég tulajdonában van, amely a Nortont, az Avastot és az AVG-t is üzemelteti.

Az Avira lelassítja a számítógépet?

Általános szabály, hogy ha eszköze megfelel az Avira Antivirus minimális rendszerkövetelményeinek, a számítógép teljesítményére gyakorolt ​​hatás elhanyagolhatónak kell lennie.

Hogyan spórolhatok az Avira-előfizetésemen?

Az Avira több lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy megtakarítsák előfizetésüket, de általában az előfizetés havi költsége alacsonyabb, ha hosszabb előfizetési időszakot választ. Azonban még többet spórolhat, ha egy Avira kuponkódot használ, amikor új fizetős tagságra fizet elő a pénztárnál.

Hol találok Avira kuponkódot?

Az Avira promóciós kódokat megtalálhatja a kiskereskedő webhelyén, a közösségi médiában, az e-mailes hírlevelekben, vagy akár a kuponos webhelyeken, például a couponius.com-on.

Kuponkód hozzáadása AVIRA.COM-előfizetésekhez

Egyszerű és garantált módja a promóciós kódok alkalmazásának az Avira-előfizetésekre a fizetéskor

 • 1
  Keresse meg a legújabb elérhető AVIRA kuponkódot, és mentse el későbbi használatra
 • 2
  Válassza ki kedvenc csomagját az AVIRA.COM oldalon, és válassza ki az előfizetését
 • 3
  Kattintson a „Vásárlás most” gombra a fizetéshez, majd válassza ki a fizetési módot
 • 4
  A „Rendelési összefoglaló” oldalon keresse meg a „Pizzítás a kuponkód megadásához” négyzetet
 • 5
  Adja meg a korábban elmentett pontos kódot, majd kattintson az „Alkalmaz” gombra az ajánlat beváltásához
 • 6
  A kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül, és készen áll a rendelés teljesítésére

Aktív kedvezménykódok az AVIRA-hoz

🛍️ Kategória szoftver
🔥 Összes ajánlat 24
🎇️ Kedvezmény kódok 5
📌 Ajánlatok 19
➡️ A legjobb kupon 40% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 35% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. július 2024.

A legjobb kuponkódok az AVIRA-hoz

AVIRA KÓD AVIRA AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
710 35% kedvezmény a legkelendőbb szoftverekre N / A
N/A 單品優惠券:減價135.65 $ N / A
N/A Élvezze a 60%-os kedvezményt az Avira szoftverfrissítő Windows rendszerhez N / A
N/A Használja ki a díjnyertes biztonsági megoldások 40%-os kedvezményét egyetlen kattintással N / A

Fizetési módok

PAYPAL
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

WeWork 75 E Santa Clara St., Suite 600, 6. emelet. San José CA 95113
AviraSecurity
@avira
Avira
avira.com

Rövid útmutató az AVIRA ügyfelek számára:

 • Az Avira víruskereső használata nagyon biztonságos, és kiváló védelmet nyújt eszközének a rosszindulatú programok és egyéb online fenyegetések ellen. Amióta az Avira belépett a víruskereső szoftverek piacára, folyamatosan az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kártevőirtó szolgáltatóként tartják számon.
 • Ingyenes futási lehetőség. PC vírusvédelmi megoldás AA vira Free Antivirus ingyenesen letölthető minden számítógépre.
 • Minden Avira megoldás ingyenes próbaverzióként érhető el, amely letölthető az Avira webhelyéről.
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.