Általános szűrők

TEMU kedvezménykód és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az exkluzív megtakarításokért a TEMU-nál

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.6 - 10 szavazat

Aktív TEMU kedvezménykódok

Általános információk Temuról

Ha Ön új TEMU-ügyfél, vagy már rendelkezik fiókkal, és már korábban is rendelt, kérjük, kövesse ezt az útmutatót, hogy megismerje az online rendelés új megtakarítási módjait. Az útmutató megírásához követtük a TEMU weboldalát, tagsági fiókot nyitottunk és feliratkoztunk a hírlevélre. Továbbá, mivel más vásárlók véleménye nagyon fontos számunkra, követtük a fő véleményező webhelyeket, hogy megtudjuk, hogyan alakultak más vásárlók tapasztalatai, mire kell figyelni, és mit tehetünk javítja a TEMU vásárlási élményt.  

Mi az a TEMU és hogyan működik

 • A TEMU a klasszikus online piactér élményét kínálja, összekötve az ázsiai gyártókat a vásárlókkal szerte a világon. Bár hasonlónak tűnhet más webhelyekhez, mint például az AliExpress, a BangGood, a DHGate, a Gearbest, az Alibaba, a Geekbuying vagy a Lightinthebox, a TEMU számos előnnyel rendelkezik, amelyek az ázsiai piaci értékesítések vezetőjének ajánlják. Kiválasztottunk Önnek számos előnyt, amellyel a TEMU rendelkezik versenytársaival szemben:
 • Ingyenes és gyors szállítás: A TEMU minden rendelést ingyenesen szállít a normál szállítási szolgáltatáson keresztül. Ez a szolgáltatás a csomag végső rendeltetési helyétől függően 5 és 14 nap között tudja kézbesíteni rendeléseit. Expressz kézbesítés esetén ez a szállítási idő 4 és 9 nap közé esik. A TEMU előnye, hogy a célországban futárszolgálatokat és helyi postai szolgáltatásokat vesz igénybe, felgyorsítva a kézbesítés folyamatát. Ezenkívül a TEMU által szállított minden egyes megrendelés esetén az ügyfél nyomon követési információkat kap, hogy lépésről lépésre kövesse a szállítást.
 • Azonnali visszatérítés, ha a csomag 15 napig elveszett: a TEMU azonnal visszatéríti a teljes összeget, ha 15 napig nem kapja meg a fuvarozótól a csomag kézbesítésével kapcsolatos frissítéseket, vagy a feladástól számított 30 napon belül nem kézbesítik.
 • Azonnali jóváírás a számláján, ha rendelése nem érkezik meg a becsült kézbesítési dátumtól számított 48 órán belül: a TEMU körülbelül 5 eurót ír jóvá közvetlenül az Ön ügyfélszámláján, hogy kompenzálja a késedelem okozta kellemetlenségeket.
 • Ármódosítás 30 napon belül: A TEMU visszatéríti Önnek a többletkülönbözetet, ha az Ön által vásárolt termék ára a vásárlástól számított 30 napon belül csökken. Nyugodtan vásárolhatja meg kedvenc termékeit, hogy a legjobb ajánlatot kapta, és a TEMU fedezi a következő időszakot, ha van jobb akció. Ez egy merész és innovatív módszer annak biztosítására, hogy az ügyfelek mindig a legjobb ajánlatot kapják, és a Couponius csapata ezt nagyon értékeli.
 • Visszaküldési és visszatérítési politika: a TEMU itt jeleskedik, és egyértelmű különbséget tesz piaca és a versenytársak között azáltal, hogy minden megvásárolt termékre 90 napos ingyenes visszatérítést biztosít. Ezenkívül a visszaküldési címkét közvetlenül a fiókjáról nyomtathatja ki, és lehetőség van a TEMU számára, hogy a helyszínen részleges visszatérítést ajánljon Önnek, ha úgy dönt, hogy megtartja azt a terméket, amellyel nem teljesen elégedett. Ezt nevezi a Couponius csapata szilárd visszaküldési politikának és az ügyfelek tiszteletének.

Hogyan takaríthat meg pénzt, ha a TEMU-n vásárol

 • Az első lépés, amelyet meg kell tennie, hogy kihasználja a legújabb TEMU-ajánlatokat, egy ügyfélfiók megnyitása és a TEMU hírlevélre való feliratkozás. Mivel a TEMU gyakran frissíti promócióit, feltétlenül szükséges előfizetni és hozzáférni a legújabb ajánlatokhoz.
 • A Couponius csapata azt javasolja, hogy telepítse a TEMU mobilalkalmazást. Úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb felület a TEMU eléréséhez, és bárhonnan hozzáférhet a rendelésekhez, promóciókhoz és a TEMU legújabb ajánlataihoz. Szeretjük, hogy az alkalmazás a TEMU által népszerűsített piacokhoz van optimalizálva, és feltétlenül szükségesnek tartjuk az alkalmazást a legjobb vásárlási eredmények eléréséhez a TEMU-n.
 • Ha Ön új vásárló, kérjük, szánjon néhány percet a TEMU piactér modelljének és a weboldalon található kategóriáknak a megismerésére. A hatalmas árengedményekkel járó időszakokban a legnépszerűbb termékek speciális kategóriákban kerülnek bemutatásra, mint például a "Húsvéti megtakarítások", "Karácsonyi megtakarítások", "Fekete pénteki akció", "Újévi akció" és így tovább. 
 • A legfontosabb pénzmegtakarítási mód vásárláskor A TEMU kuponkódok. A TEMU kuponokat kínál ügyfeleinek, vagy betű- és számsorok, amelyek a pénztárnál alkalmazva azzal az előnnyel járhatnak, hogy bizonyos összeggel vagy százalékkal csökkentik a rendelés teljes értékét. 

TEMU kuponkódok

 • Mindig ellenőrizze TEMU-fiókja „Kuponok és ajánlatok” vagy „Üzenetek” szakaszát, hogy megtudja, jelenleg milyen kedvezménykuponokhoz fér hozzá. Ha jelenleg nincs elérhető kupon, ne csüggedj, mert mi, a Couponiusnál megkeressük a számodra legkedvezőbb kedvezménykódokat és kuponokat, és naponta közzétesszük, így nem kell mást tenned, mint ellátogatni hozzánk.
 • TEMU kedvezmény kód jogosultsági feltételek és korlátozások: a kedvezménykódoknak mindig vannak feltételei. Ezek a feltételek kapcsolódhatnak a minimális rendelési értékhez, amelyre vonatkoznak, egy bizonyos típusú termékhez, amelyre alkalmazhatók, vagy akár egy bizonyos márkához vagy termékhez, amelyre az előnyt kínálják. Kérjük, figyelmesen olvassa el a feltételeket, ha megtalálja a TEMU kuponkód hogy helyesen alkalmazza rendelésére, és élvezze az általa kínált összes előnyt.
 • TEMU kedvezmény kódok érvényességi idő: az akciós kódoknak az akciókhoz hasonlóan van egy érvényességi ideje, amely alatt felhasználhatók. Minden általunk közzétett kedvezménykódban meg van adva ez az időkorlát, mert fontos időt szeretnénk megspórolni Önnek, és nem akarjuk, hogy olyan kódokat próbáljon ki, amelyek lejárt, és már nem használnak rendeléseit. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kedvezményes kódok néha még akkor is működhetnek, ha a TEMU által megjelölt határidő lejárt, így ha nem talált jó kedvezménykódot, és ideje engedi, kipróbálhatja a lejárt kódokat, mivel van valószínű, hogy még működnek.
 • TEMU kuponkódok megjelent a Couponiuson: mivel mi, a Couponius csapata szeretjük a kedvezményeket, szeretnénk, ha látogatóink a legjobb ajánlatokat és kedvezményeket kapnák a TEMU-n történő vásárlás során. Így sok időt töltünk a TEMU weboldal, a TEMU hírlevél és a TEMU közösségi oldalak tanulmányozásával, a legfrissebb kedvezménykódok keresésével. Ugyanakkor naprakészen tartjuk a más akciós oldalakon közzétett kódokat, és minden nap ellenőrizzük a megbízható forrásokat, például a www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac és még sokan mások.
 • Ezen az oldalon a Couponius csapata által gyakran ellenőrzött és frissített kódok listája található. Kérjük, ne csak egyet vagy azt próbálja ki, amelyik a legjobbnak tűnik a rendeléséhez, hanem próbálja ki mindegyiket, majd eldöntheti, melyik hozza a legtöbb hasznot, és alkalmazza. 
 • Kuponkódok alkalmazása a TEMU-n: a TEMU kedvezménykód gyors és helyes alkalmazásának elősegítése érdekében egy útmutatót készítettünk ezen az oldalon. Kérjük, görgessen az oldal aljára, hogy kövesse a TEMU weboldalára vonatkozó kedvezménykód igénylési utasításokat. Hozzáadtunk egy képet is, hogy plusz időt takarítson meg azáltal, hogy pontosan megmutatja, hol kell megadni a kedvezménykódot.

Temu.com értékesítések, ajánlatok és promóciós ajánlatok

Íme néhány alkalom, amikor a Temu 5% és 90% közötti kedvezményt kínál ügyfeleinek a javasolt kiskereskedelmi árból
 • Valentin-nap
 • Anyák napja
 • Kattintson a Frenzy elemre
 • Szinglik napja
 • fekete péntek
 • Kanapé vasárnap
 • Cyber ​​hétfő
 • Zöld hétfő
 • Ingyenes szállítás napja
 • Karácsony
 • Boxing Day

Temu termékkategóriák

Jelenleg a Temu.com a termékek széles kategóriáját kínálja az alábbiak szerint:
 • Otthon és konyha
 • Ruházat
 • Cipő
 • Sport és szabadban
 • Konyha és kiegészítők
 • Szépség és egészség
 • Játékok és játékok
 • Autóipari

Gyakran Ismételt Kérdések a TEMU-val kapcsolatban

Kínál a TEMU kedvezménykódokat?

Jelenleg 16 kedvezménykód és promóció működik a TEMU-nál 2024 júliusában, és a ma hozzáadott legújabb kupon 30% kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg a TEMU Kedvezménykódokkal?

A TEMU kedvezménykódjával megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a felajánlott kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg 30% és -100€ között mozog a kedvezmény százaléka, a megtakarított összeg pedig helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a legjobb kuponok és kedvezménykódok a TEMU számára?

A TEMU legjobb ellenőrzött kedvezménykódja (acl667835) és -100 eurós kedvezményt kínál ügyfeleinek 2024 júliusában történő vásárlás esetén.

Miért olyan olcsó a Temu.com?

A Temu.com az ügyfeleknek hozzáférést biztosít a nagykereskedelmi árakhoz azáltal, hogy összekapcsolja őket a gyártók és beszállítók globális hálózatával.

Fizethetek PayPal-lal a Temu.com oldalon?

Igen, lehetséges fizetni a PayPal használatával a Temu.com oldalon. Számos egyéb fizetési módot is kínál, például bankkártyás/hitelkártyás fizetést.

Honnan szállít a Temu.com?

A Temu.com beszállítók és gyártók globális hálózatával rendelkezik. Termékeinek többsége azonban Kínából érkezik, ahol több mint 80.000 XNUMX eladó található.

Ki szállít a Temu.com számára

A Temu.com több fuvarozót használ a rendelések kézbesítéséhez. A szolgáltatók közé tartozik többek között: DHL, USPS, UPS, Canada Post, Australia Post, Correos, PostNord.

Hogyan találhatom meg a TEMU legújabb kuponjait?

A TEMU legújabb kuponjait megtalálhatja fiókjában a hivatalos webhelyen, a TEMU alkalmazásban és hírlevélben, valamint bizonyos webhelyeken, például www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.picodi. com, www.retailmenot.com vagy www.dealspotr.com.

Mi a teendő, ha a TEMU kuponkódom nem működik?

Ha a megadott kód nem működik, tegye a következőket:
 • ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a kódot
 • ellenőrizze a kód lejárati dátumát
 • ellenőrizze, hogy vannak-e korlátozások (egyes promóciós kódok csak bizonyos cikkekre vagy kategóriákra érvényesek.
 • győződjön meg róla, hogy a megfelelő termékekhez próbálja használni a kódot).
Ha mindez nem működik, mindig kereshet másik kedvezményes kódot, és kipróbálhatja.

Hogyan adhatok hozzá Temu.com kuponkódot?

Takarítson meg vásárlásait a Temu.com kuponkódok használatával. Hozza ki a legtöbbet vásárlásából azáltal, hogy minden alkalommal használ promóciós kódot, amikor online rendel.

 • 1
  Kattintson a "Másolás" gombra, és mentse el a Temu.com kuponkódot későbbi használatra
 • 2
  Tegyen mindent a kosarába, amit szeretne, és menjen a pénztárhoz
 • 3
  Adja meg a szállítási adatokat, és tekintse át rendelését a „Kosár” ikonra kattintva
 • 4
  A megrendelés visszaigazoló oldalán keresse meg a „Kuponkód alkalmazása” mezőt
 • 5
  Adja meg a pontos Temu.com kuponkódot, és kattintson az "Alkalmaz" gombra a megerősítéshez
 • 6
  A kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül. Fejezze be a vásárlást

Aktív kedvezménykódok a TEMU-hoz

🛍️ Kategória Csúcstechnológia
🔥 Összes ajánlat 16
🎇️ Kedvezmény kódok 16
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon -100 € kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 30% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. július 2024.

A legjobb kuponkódok a TEMU számára

TEMU KÓD TEMU AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
acm810832 100%-ban ellenőrzött, exkluzív TEMU kuponkód: 30% új bulgáriai alkalmazásfelhasználóknak Október 31, 2024
aco895244 100%-ban ellenőrzött exkluzív TEMU kuponkód: 30% új magyarországi alkalmazásfelhasználóknak Október 31, 2024
acm873275 Az új alkalmazásfelhasználók Horvátországban, Lettországban, Litvániában és Szlovéniában 30% kedvezményt kapnak ezzel a TEMU 100% Verified Working kuponkóddal Október 31, 2024
acl667835 Az új izraeli alkalmazásfelhasználók 30% kedvezményt kapnak ezzel a TEMU-kupon kóddal 30. szeptember 2024.

Fizetési módok

PAYPAL
ApplePay
Hitelkártya

Szállítási opciók

Futár

Kapcsolattartási lehetőségek

Suite 355, 31 St. James Avenue, Boston, Massachusetts 02116, USA
Ezelőtt
@shoptemu
Ezelőtt
temu.com

Rövid útmutató a Temu.com ügyfeleinek

 • A Temu.com-on a rendelés leadásához tagként kell regisztrálnia
 • Jelenleg a Temu ingyenes szállítást kínál minden regisztrált tagnak
 • Az ügyfelek 90 napos visszaküldési időszakot kapnak minden termékre
 • Minden rendelés Kínából érkezik, és nyomon követhető

Temu.com mobilalkalmazás

 • A Temu alkalmazás iOS és Android rendszeren is elérhető
 • Ingyenes letöltés és hozzáadás-mentes vásárlási élmény
 • Könnyen használható és biztonságos hozzáférés kedvenc online piacteréhez
 • Mindig csatlakozik a legjobb ajánlatokhoz

Temu.com rendelés szállítási ideje

 • Minden Temu.com rendelést Kínából szállítunk
 • A szállítás jelenleg minden megrendelés esetén ingyenes, a szállítási idő pedig becslés szerint minden termékoldalon megtalálható
 • Az ügyfelek több szolgáltató közül választhatnak
 • A megrendeléseket általában 5 és 15 nap között kézbesítjük, a kézbesítés helyétől és a kiválasztott szállítótól függően

Temu visszaküldési szabályzata

 • Kérdés nélküli 90 napos visszaküldési határidő az eredeti állapotú termékekre
 • Minden rendelés első visszaküldése ingyenes
 • A visszaküldési címkéket fiókja visszaküldési szakaszában találja
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.