Általános szűrők

BUYMA kedvezménykód és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az exkluzív megtakarításokért a BUYMA-nál

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 3 szavazat

Aktív BUYMA kedvezménykódok

Általános információk a BUYMA-ról

 • A Buyma.com a luxuscikkek vásárlásának japán megközelítése. A webhely online piactérként működik, amely összeköti a tagokat olyan magánszemélyekkel vagy személyes vásárlókkal, akik az ügyfelek nevében vásárolnak termékeket, gyakran tengerentúli kiskereskedőktől vagy közvetlenül márkáktól.
 • Ily módon a vásárlók szerte a világon hozzáférhetnek olyan luxus- és csúcskategóriás divatcikkekhez, amelyek esetleg nem kaphatók saját országukban vagy régiójukban.
 • Ez az üzleti modell vonzó azoknak a divatrajongóknak, akik luxus minőségű, nehezen beszerezhető dizájner darabokat keresnek.
 • Szerkesztőnk nagyra értékeli a "kincsvadászat" megközelítést a luxuscikkek vásárlásakor, valamint a márka elkötelezettségét amellett, hogy kizárólag eredeti termékeket áruljon. Burma elkötelezett amellett, hogy együttműködjön harmadik fél hitelesítőkkel, és visszatérít minden olyan terméket és eladót, amely megsérti ezt az irányelvet.
 • Szeretjük az eladókkal való kapcsolatfelvétel lehetőségét a belső üzenetküldő szolgáltatáson és a korábbi ügyfelek visszajelzésén keresztül. Nagyon hasznos és megnyugtató a teljes bizalommal vásárolni.
 • Nagyon hasznosnak és innovatívnak találtuk azt a lehetőséget, hogy megnézzük, hány másik tag vett fel egy-egy elemet a "kedvenc" menüjébe.
 • A Couponius csapata a burmai piacteret a divatrajongóknak és a divat szerelmeseinek ajánlja szerte a világon, akik biztonságosan és egyszerűen, minimális erőfeszítéssel csatlakozhatnak.

A BUYMA által kínált akciók és kedvezmények

Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legjobb BUYMA-ajánlatokat, tagként regisztráltunk a buyma.com-on, és megvizsgáltuk a webhelyet és sok más információs forrást, hogy megtaláljuk a legjobb vásárlási stratégiát ehhez a webhelyhez. Hiszünk a vásárlói vélemények erejében is, ezért megvizsgáltuk az összes fontosabb véleményeket tartalmazó webhelyet, hogy gyorsabban hozzáférhessünk a statisztikákhoz. Az alábbi következtetésekre jutott a Couponius csapata annak érdekében, hogy biztonságosabban és jobban vásárolhasson a buyma.com oldalon:
 • Nyomatékosan javasoljuk, hogy regisztráljon tagként, hogy hozzáférhessen a legújabb akciókhoz és ajánlatokhoz. Fel kell iratkoznia a hírlevélre is, jelenleg a buyma 8€ kedvezményt biztosít az új hírlevélre feliratkozóknak az első rendelésre.
 • Győződjön meg róla, hogy mindig nézze meg a webhely "Értékesítési" részét, hogy elérje az akár 46%-os kedvezményt a kiskereskedelmi árból. Naponta új tételek kerülnek hozzáadásra, ezért javasoljuk az akciók dátum szerinti rendezését is, így az akciós részben hozzáférhet a késői érkezésekhez.
 • Adjon hozzá mindent, amit szeretne a kívánságlistájához, ha megjelöli a "szív" ikonnal, így figyelemmel kísérheti az egyes tételek árát és elérhetőségét.
 • Nézze meg az „Újdonságok” részt, ha ihletet keres, vagy csak a divat legújabb trendjeit keresi.
 • Jelenleg a BUYMA ingyenes nemzetközi szállítást kínál minden megrendeléshez.
Az alábbi típusú értékesítési eseményekre számíthat a buyma.com oldalon:
 • Kedvezménykódok vagy promóciós kódok, amelyeket a webhelyen, közösségi média platformokon, hírlevélben vagy harmadik felek webhelyein kínálnak.
 • Szezonális értékesítés, az év meghatározott időszakaiban
 • Flash-kiárusítás, korlátozott ideig tartó promóciók mély kedvezményekkel bizonyos termékekre.
 • Jelenleg a kiskereskedelmi árból akár 46%-os kedvezményt is találhat a weboldal "AKCIÓS" részében
 • Ingyenes szállítás egy adott termékkörre vagy egy bizonyos összeg feletti rendelésre.
 • Az új regisztrált tagok 8 € kedvezményt kapnak első rendelésükből, hozzáférést kapnak a tagok exkluzív termékeihez, ajánlataihoz és értékesítési rendezvényeihez.

Gyakran Ismételt Kérdések a BUYMA-val kapcsolatban

Kínál a BUYMA kedvezménykódokat?

Jelenleg 7 kedvezménykód és promóció működik a BUYMA-nál 2024 júliusában, és a ma hozzáadott legújabb kupon 25% kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg a BUYMA Kedvezménykódokkal?

A BUYMA kedvezménykódjával megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a felajánlott kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg a kedvezmény százaléka 25% és -100 dollár között mozog, a megtakarított összeg pedig helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a legjobb BUYMA kuponok és kedvezménykódok?

A BUYMA legjobb ellenőrzött kedvezménykódja (CLBS100) és -100 USD kedvezményt kínál ügyfeleinek 2024 júliusában történő vásárlás esetén.

Hogyan takaríthatok meg pénzt a Buyma.com vásárlásaim során?

A Buyma.com-on történő vásárlás során meglehetősen egyszerű megszerezni a legjobb ajánlatokat. Mindenekelőtt regisztrálnia kell tagnak, és fel kell iratkoznia a hírlevélre, hogy hozzáférjen a legújabb akciókhoz és ajánlatokhoz. Másodszor, fel kell vennie a kedvenc termékeket a listába, hogy figyelemmel kísérhesse az árat és a termék elérhetőségét. Azt is javasoljuk, hogy keressen online Buyma promóciós kódokat, amelyek jelentős engedményeket kínálhatnak a megrendeléshez.

Milyen promóciós utalványokat kínál a BUYMA?

A következő típusú BUYMA kuponkódokat találhatja meg:
 • Utalványok új tagoknak
 • Utalványok meglévő tagoknak
 • Ingyenes szállítási utalvány

Hol találok promóciós kódot a BUYMA-hoz?

A BUYMA promóciós kódokat megtalálhatja a kiskereskedő webhelyén, a közösségi média fiókjain, az e-mailes hírlevelekben, vagy akár olyan kuponwebhelyeken, mint a www.couponius.com, www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com vagy www.dealspotr.com.

Felhasználhatom többször is a burmai kedvezménykódot?

Nos, ez a Buyma által az adott kódra vonatkozóan meghatározott feltételektől függ. Ha tudni szeretné, hogy egy kedvezménykódot többször is felhasználhat-e, ellenőrizze a kódhoz kapcsolódó feltételeket.

Meddig jók a burmai kedvezménykódok?

A Buyma promóciós kódok a megadott promóció végéig használhatók fel. Az egyes Buyma promóciók időtartama változhat. Egyes promóciók több napig, míg mások több hétig is futhatnak.

Mi van, ha a Buyma promóciós kódom nem működik?

Ha a megadott Buyma promóciós kód nem működik, több lépést is megtehet:
 • Ellenőrizze még egyszer a promóciós kódot: Győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg a promóciós kódot.
 • Ellenőrizze a szerződési feltételeket: A promóciós kódokhoz általában meghatározott feltételek tartoznak, például minimális vásárlási követelmények, termékkizárások vagy lejárati dátumok.
 • A jogosultság ellenőrzése: Egyes promóciós kódok bizonyos ügyfelekre korlátozódhatnak, például új ügyfelekre vagy hírlevélre feliratkoztak.

Hogyan kell használni a BUYMA promóciós kódot?

Szeretne spórolni Buyma vásárlásán, de nem tudja, hogyan alkalmazza a promóciós kódot? Ezt a rövid útmutatót azért állítottuk össze, hogy percek alatt könnyen megtanulhassa sikeresen alkalmazni.

 • 1
  Böngésszen a Buyma.com oldalon, és adja hozzá kedvenc termékeit a bevásárlótáskájához
 • 2
  Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található "Táska" ikonra a rendelés áttekintéséhez
 • 3
  Keresse meg a "Promóciós kód" mezőt közvetlenül a "Pénztár" gomb alatt, és kattintson rá
 • 4
  Most itt az ideje, hogy nyisson egy új lapot, és keresse meg a megfelelő Buyma promóciós kódot online, és mentse el
 • 5
  Visszatérve a Buyma „bevásárlótáska” oldalára, írja be vagy illessze be a már elmentett pontos kódot
 • 6
  Kattintson az "Alkalmaz" gombra a promóció beváltásához, és a kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül

Aktív kedvezménykódok a BUYMA-hoz

🛍️ Kategória Luxus divat
🔥 Összes ajánlat 7
🎇️ Kedvezmény kódok 7
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon -100 dollár kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 25% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. július 2024.

A BUYMA legjobb kuponkódjai

BUYMA KÓD BUYMA AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
SAVE25 Élvezze a 25% kedvezményt bizonyos megrendelésekre ezzel a BUYMA promóciós kóddal 30. szeptember 2024.
DIOR50 Takarítson meg 50 dollárt a BUYMA promóciós kódból 30. szeptember 2024.
BMNM1000 Takarítson meg 8 €-t, és ingyenes kiszállítást kap 120 € feletti vásárlás esetén BUYMA kuponkód Október 31, 2024
CLBS100 Takarítson meg akár 100 USD-t legalább 800 USD-s megrendelés esetén BUYMA promóciós kóddal 30. szeptember 2024.
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.