Általános szűrők

OLUXURY Kedvezménykód és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az OLUXURY exkluzív megtakarításaiért

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 4 szavazat

Aktív OLUXURY Kedvezménykódok

Általános információk az Oluxury.com-ról

 • Az eredeti Oluxury üzlet 1994-ben nyílt meg Parmában, Olaszországban. A dizájn iránti szenvedéllyel az Oluxury csapata az üzletet a luxusdivat egyik legjobb online célpontjává terjesztette ki.
 • Mivel az Oluxury.com tagja a "Best Shops" hálózatnak, amely Olaszország legjobb 100 kiskereskedőjét foglalja magában, és magas pontszámot ért el a vásárlói véleményeket tartalmazó webhelyeken, ezért 100%-ban ajánljuk a nemzetközi vásárlóknak, hogy élvezzék a webáruházban való vásárlás előnyeit, és szerezzék meg a legjobb ajánlatok dizájner cikkekre.
 • Az Oluxury.com nemzetközi szállítást kínál 20 € és 50 USD közötti áron, az Ön tartózkodási helyétől függően. Javasoljuk, hogy tekintse meg a Szállítási Duty szabályzatot a webhelyen, mivel az EU-ba, az Egyesült Királyságba és az Egyesült Államokba szállított megrendelések tartalmazzák az adókat és vámokat, így ha Ön bármely más régió lakosa, importkor adót fizethet.
 • A rendelés szállítási ideje rendeltetési helytől függően 1-2 munkanaptól 5 munkanapig terjedhet. Érdemes megfontolni egy-két plusz napot, ha ünnepnapokon vagy értékesítési szezonban ad le rendelést.

Az Oluxury.com által kínált promóciók és kedvezmények

Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legjobb Oluxury-ajánlatokat, tagként regisztráltunk az Oluxury.com-on, és megvizsgáltuk a webhelyet és sok más információforrást, hogy megtaláljuk a legjobb vásárlási stratégiát ehhez a webhelyhez. Hiszünk a vásárlói vélemények erejében is, ezért az összes fontosabb véleményeket tartalmazó webhelyet ellenőriztük, hogy gyorsabban hozzáférhessünk a statisztikákhoz. Az alábbi következtetésekre jutott a Couponius csapata annak érdekében, hogy biztonságosabban és jobban vásárolhasson az Oluxury.com oldalon:
 • Nyomatékosan javasoljuk, hogy regisztráljon tagként, hogy hozzáférhessen a legújabb akciókhoz és ajánlatokhoz. Érdemes a hírlevélre is feliratkozni, jelenleg az Oluxury 10% kedvezményt biztosít az új hírlevélre feliratkozóknak az első rendelésre.
 • Győződjön meg róla, hogy mindig nézze meg a webhely "Értékesítési" részét, hogy elérje az akár 60%-os kedvezményt a kiskereskedelmi árból. Naponta új tételek kerülnek hozzáadásra, ezért azt is javasoljuk, hogy az akciókat dátum szerint rendezze, a legújabb promócióktól a legrégebbiekig.
 • Adjon hozzá mindent, amit szeretne a kívánságlistájához, ha megjelöli a "szív" ikonnal, így figyelemmel kísérheti az egyes tételek árát és elérhetőségét.
 • Nézze meg az „Újdonságok” részt, ha ihletet keres, vagy csak a divat legújabb trendjeit keresi.
Íme, az Oluxury.com oldalon várható értékesítési események típusai:
 • Kedvezménykódok vagy promóciós kódok, amelyeket a webhelyen, közösségi média platformokon, hírlevélben vagy harmadik felek webhelyein kínálnak.
 • Szezonális értékesítés, az év meghatározott időszakaiban
 • Flash-kiárusítás, korlátozott ideig tartó promóciók mély kedvezményekkel bizonyos termékekre.
 • Jelenleg a kiskereskedelmi árból akár 60%-os kedvezményt is találhat a weboldal "AKCIÓS" részében
 • Ingyenes szállítás egy adott termékkörre vagy egy bizonyos összeg feletti rendelésre.
 • Az új regisztrált tagok 10% kedvezményt kapnak első rendelésükből, hozzáférést kapnak a tagok exkluzív termékeihez, ajánlataihoz és értékesítési rendezvényeihez.

Gyakran Ismételt Kérdések az OLUXURY-ról

Az OLUXURY kínál-e kedvezménykódokat?

Jelenleg 10 kedvezménykód és promóció működik az OLUXURY számára 2024 júliusában, a legújabb kupon pedig 18% kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg az OLUXURY Kedvezménykódokkal?

Az OLUXURY kedvezménykódjával megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a felajánlott kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg 18-45% között mozog a kedvezmény százaléka, a megtakarított összeg helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a legjobb kuponok és kedvezménykódok az OLUXURY számára?

Az OLUXURY legjobb ellenőrzött kedvezménykódja (SHOPPINGDAY45) és 45%-os kedvezményt biztosít vásárlóinak 2024 júliusában történő vásárlások esetén.

Hol található az Oluxury?

Az Oluxury székhelye az olaszországi Emilia Romagna városában található, de a divat szerelmeseinek a világ minden tájáról gondoskodik.

Hogyan spórolhatok pénzt Oluxury vásárlásaim során?

A legjobb ajánlatok megszerzése az Oluxury.com oldalon történő vásárlás során meglehetősen egyszerű. Mindenekelőtt regisztrálnia kell tagnak, és fel kell iratkoznia a hírlevélre, hogy hozzáférjen a legújabb akciókhoz és ajánlatokhoz. Másodszor, fel kell vennie a kedvenc termékeket a listába, hogy figyelemmel kísérhesse az árat és a termék elérhetőségét. Azt is javasoljuk, hogy keressen az interneten olyan kedvezménykódokat, amelyek jelentős engedményeket kínálhatnak megrendelése esetén.

Hol találok Oluxury kedvezménykódot?

Megtalálhatja az Oluxury kedvezménykódokat vagy kuponkódokat, amelyeket a kereskedő webhelyén, közösségi médiafiókjain, e-mailes hírleveleiben hirdetnek meg, vagy akár olyan kuponwebhelyeken is, mint a couponius.com, retailmenot.com, coupons-promo-code.com, promocodis.com.

Felhasználhatom többször az Oluxury kedvezménykódot?

Nos, ez az Oluxury által az adott kódra meghatározott feltételektől függ. Ha tudni szeretné, hogy egy kedvezménykódot többször is felhasználhat-e, ellenőrizze a kódhoz kapcsolódó feltételeket.

Meddig jók az Oluxury kedvezménykódok?

Az Oluxury kódok a megadott promóció végéig használhatók. Az egyes promóciók időtartama változhat. Egyes promóciók több napig, míg mások több hétig is futhatnak.

Mi van, ha az Oluxury kedvezménykódom nem működik?

Ha a megadott Oluxury kedvezménykód nem működik, több lépést is megtehet:
 • Ellenőrizze még egyszer a promóciós kódot: Győződjön meg arról, hogy helyesen adta meg a promóciós kódot.
 • Ellenőrizze a szerződési feltételeket: A promóciós kódokhoz általában meghatározott feltételek tartoznak, például minimális vásárlási követelmények, termékkizárások vagy lejárati dátumok.
 • A jogosultság ellenőrzése: Egyes promóciós kódok bizonyos ügyfelekre korlátozódhatnak, például új ügyfelekre vagy hírlevélre feliratkoztak.

Hogyan kell használni az Oluxury kedvezménykódot?

Tanulja meg, hogyan alkalmazhat Oluxury kedvezménykódot a pénztárnál

 • 1
  Mindenekelőtt tegyen Oluxury bevásárlókosarába mindent, amit meg szeretne vásárolni
 • 2
  A folytatáshoz jelentkezzen be tagként, vagy adja meg a rendelés összes adatát, majd menjen a pénztárhoz
 • 3
  Itt az ideje kiválasztani a megfelelő kedvezményt rendeléséhez, ezért nézze meg oldalunkat vagy az internetet, és mentse el a használni kívánt kódot
 • 4
  Az Oluxury pénztár oldalán keresse meg a "Kedvezménykód megadása" mezőt, és illessze be a korábban elmentett kódot.
 • 5
  Kattintson a "Kedvezmény alkalmazása" gombra az ajánlat beváltásához, és a rendszer automatikusan kiszámítja a kedvezményt
 • 6
  Teljesítheti a rendelést és élvezheti a vásárlást!

Aktív kedvezménykódok az OLUXURY számára

🛍️ Kategória Luxus divat
🔥 Összes ajánlat 10
🎇️ Kedvezmény kódok 10
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 45% Kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 18% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. július 2024.

A legjobb kuponkódok az OLUXURY-hoz

OLUXURY KÓD OLUXUS AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
OLUXURY18 Élvezze a 18% kedvezményt az FW24 és az előző szezon kollekcióiból ezzel az OLuxury kuponkóddal Július 31, 2024
SPRING30 Élvezze az új kollekciók 30% kedvezményét ezzel az Oluxury promóciós kóddal 30. szeptember 2024.
OLUXURY15 Takarítson meg 15% kedvezményt az SS24 kollekció Oluxury promóciós kódjából 30. szeptember 2024.
MODESENS28 Akár 28% kedvezmény a kiválasztott stílusokhoz Oluxury promóciós kód Október 31, 2024
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.