Általános szűrők

AIRBNB kedvezménykód és kuponok

Az Airbnb az az oldal, ahol közvetlenül a helyiekkel foglalhat szállást, bárhol a világon. Élvezze a hiteles helyi élményt, és spóroljon a foglaláson a kuponkódok fizetéskor történő alkalmazásával.
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás

Aktuális kódok és kedvezmények

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK AZ AirBNB.com-ról

A Brian Chesky, Joe Gebbia és Nathan Blecharczyz által 2008 augusztusában Kaliforniában alapított AirBNB.com eredetileg Air bed and breakfast néven volt ismert. Ez egy olyan cég, amely a kezdetek óta sikeres, és hihetetlenül híressé vált minden típusú utazó számára. Merítsen ihletet, és foglalja le a következő nyaralását az AirBNB.com online piactéren, amely több mint 6 millió lenyűgöző szálláshoz biztosít hozzáférést több mint 100.000 220 városban a világ több mint XNUMX országából. Az AirBNB.com nem egy klasszikus online utazási iroda. Alapvetően az AirBNB.com lehetőséget kínál arra, hogy valaki más helyén szálljon meg szálloda helyett. Együtt fog élni házigazdáival, akiknek nagyszerű lehetőségük lesz többet megtudni kultúrájukról és hagyományairól. Fedezzen fel új úti célokat és szerezzen egyedi utazási élményeket. Nem számít, ha egy klasszikus városlátogatásra szeretne menni, vagy ha szeretné felfedezni a kockázatos vadvilágot, vagy ha királynőként vagy királyként szeretne élni néhány napig, az AirBNB.com jól jön több ezer kabinnal. , farmok, apró házak, kastélyok, csónakok, privát szigetek, faházak, jurták, világítótornyok és jégkunyhók. Fedezze fel most az AirBNB.com hatalmas világát, és foglalja le most a következő menekülését a napi rutin elől.

AirBNB KÜLÖNLEGES ELADÁSI ESEMÉNYEK

Mindannyian tudjuk, hogy az utazás borzasztóan drága lehet. De azt is tudjuk, hogy nem mondhatunk nemet utazási szenvedélyünknek. Éppen ezért az AirBNB.com-tal az arany jegyet találod, mert lehetőséged lesz közvetlenül a házigazdáddal beszélgetni, és alacsonyabb árat kapni a szállásodért, különösen, ha hosszabb ideig maradsz. Ha egy éjszakánál többet foglal, kedvezményt kap. Ettől eltekintve azonban van néhány olyan időszak az év során, amelyek több mint 50%-os kedvezményt hozhatnak a nyaralásra.

AirBNB ÜDVÖZÖLJÜK KEDVEZMÉNYEK

Általában az AirBNB.com üdvözlő kedvezményt kínál az első felhasználóknak. Akár 40 USD kedvezményt is megtakaríthat az első foglaláskor, ha AirBNB.com fiókot regisztrál. Ezen túlmenően AirBNB.com gazdájára számíthat egyedi kedvezményben. Mindössze annyit kell tennie, hogy le kell foglalnia szállását, majd üzenetet kell küldenie a szállásadónak, hogy adnak-e újabb kedvezményt. Minden a házigazdától és a tartózkodás idejétől függ.

AirBNB BLACK FRIDAY AKCIÓS

A legfontosabb értékesítési esemény kétségtelenül a Black Friday. Ha erre az eseményre vársz, hogy megkapd a következő AirBNB.com-os szállásod kedvezményét, akkor tudnod kell, hogy sajnos az AirBNB.com általában nem vesz részt ezen az eseményen, mert az árakat minden házigazda határozza meg, nem a cég. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kaphat alacsonyabb árat a tartózkodásáért. Továbbra is legalább 20%-ot megtakaríthat a foglaláson mindaddig, amíg hosszabb tartózkodást foglal, vagy beszél a házigazdával az árról.

AirBNB 11/11 ÉRTÉKESÍTÉS

Az AirBNB.com nem kínál különleges kedvezményeket a Szinglik napja rendezvény (más néven 11/11 Sales) ideje alatt.

AirBNB CYBER HÉTFŐ AKCIÓS

Amint azt korábban említettük, az AirBNB.com-on az árakat az egyes házigazdák határozzák meg, ezért Ön nem talál speciális kedvezményeket a Cyber ​​Monday Sales Eventen. Ne hagyja, hogy ez csalódást okozzon, mert továbbra is talál promóciós ajánlatokat, különösen akkor, ha először foglal helyet az AirBNB.com oldalon. Sőt, bármikor beszélhet házigazdájával, hogy kedvezményt kapjon a tartózkodása árából, vagy kapjon egy ingyenes egynapos kirándulást.

AirBNB KARÁCSONYI AKCIÓK

Arra gondol, hogy az év legcsodálatosabb időszakában egy kellemes kikapcsolódásra vágyik a sok gond elől? Ezután decemberben látogasson el az AirBNB.com oldalra, hogy akár 50% kedvezményt kapjon nyaralására. Az AirBNB.com karácsonyi és karácsonyi akciókkal köszönti Önt. Foglalja le következő kalandját, és a legalacsonyabb árakat kapja.

HOGYAN KAPHAT MEG KEDVEZMÉNYT MA AZ AirBNB.com oldalon

Ön egy világjáró, de korlátozott a költségvetése? Minden nap a következő nyaralásáról álmodozik? Az AirBNB.com a tökéletes keresőmotor a legcsodálatosabb szálláslehetőségekhez. Sok pénzt megtakaríthat a következő utazása során az AirBNB.com speciális ajánlataival és promóciós kuponjaival, amelyeket alább ismertetünk. De a jó hír itt még nem ér véget. Most lehetősége van arra, hogy saját vállalkozást indítson, és saját pénzt keressen azáltal, hogy olyan utazókkal lép kapcsolatba, mint Ön. Legyen most házigazda, és adja meg ingatlanát ingyenesen az AirBNB.com oldalon. Online vagy személyes élményt is szervezhet. Vezesd az utazókat az általad kedvelt tevékenységekre, és extra pénzt kereshetsz. Havonta több ezer eurót kereshet.

PROMÓCIÓS KUPONOK AZ AirBNB.com számára

Szerezze meg promóciós kuponjait az AirBNB.com oldalon, és foglalja le a következő kalandját alacsonyabb áron. Néha megtakaríthat egy bizonyos százalékot a következő foglaláskor, míg máskor fix összeget kaphat, amelyet levonunk a teljes rendeléséből. Rengeteg kupon közül lehet majd választani. Némelyikük az AirBNB.com összes úti céljához készült, mások pedig bizonyos szobákhoz állnak rendelkezésre. De mindegyiket úgy hoztuk létre, hogy a következő foglaláskor legalább 25 USD kedvezményt kapjon.

KEDVEZMÉNYEK ÉS KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK AZ AirBNB.com oldalon

Annak ellenére, hogy az AirBNB.com nem rendelkezik klasszikus értékesítési részleggel, továbbra is kedvezményes árakat kaphat következő szállásán vagy élményeiben, mint például a helyi szakértők által vezetett egynapos kirándulások vagy az Ön számára létrehozott különleges események. Foglaljon ingatlant legalább egy hétre, és a házigazdától függően akár 15% kedvezményt is kap. Vagy foglaljon egy ingatlant egy teljes hónapra, és még nagyobb kedvezményt kap, amely akár 50%-ot is elérhet.

KEDVEZMÉNY AZ AirBNB.com HÍRLEVÉL ÁLTAL KÍNÁLT

Bár nem kap kedvezményt, ha feliratkozik az AirBNB.com hírlevélre, mégis azt tanácsoljuk, hogy iratkozzon fel rá, hogy hasznos információkhoz jusson a legnépszerűbb úti célokról és a legelismertebb házigazdákról, valamint promóciós ajánlatokat és utalványokat kapjon.

HASZNOS INFORMÁCIÓK AZ AirBNB.com-ról

Szeretne többet megtudni a világ rejtett csodáiról? Szeretne új dolgokat tanulni a távoli civilizációk kultúrájáról, hagyományairól és szokásairól? Szeretné megtapasztalni egy afrikai törzs életét, vagy szeretné felfedezni a vadon élő állatokat az erdőből? Akkor az AirBNB.com a legjobb választás. Mostantól nemcsak szállást foglalhat, hanem egynapos kirándulást vagy a helyi szakértők által vezetett élményt is az Ön által választott úti célból. Mostantól többet megtudhat egy ország ételeiről, zenéjéről vagy vallásáról és még sok más dologról. Tekintse meg a Made possible by Host részt a hivatalos webhelyen, és tájékozódjon az AirBNB.com-on mindennap megtörtént egyedi és hiteles utazásokról. Az AirBNB.com segítségével csodálatos helyeket fedezhet fel, amelyek segítségével otthon érezheti magát, bárhol is jár: Toszkánától, Balitól, Vancouvertől Firenzéig, Edinburgh-ig, Windsortól, Melbourne-től, Rio de Janeirótól Nagyszebenig, Nagyváradtól Várnáig vagy Kuala Lumpurtól a távoliig szigeteket még többre.

INFORMÁCIÓK AZ AirBNB FIZETÉSI MÓDJÁRÓL

Az AirBNB.com a fizetési módok széles skáláját támogatja, amelyek közül néhány csak bizonyos országokban érhető el. A legtöbb országban elérhető fizetési módok a Visa, MasterCard, Amex, Discover és JCB, Apple Pay és Google Pay hitelkártyák. Az egyes országokban elérhető fizetési lehetőségek a következők: Aura, Elo és HyperCard Brazíliában, Alipay és WeChat Pay Kínában, PayU Indiában, Postepay Olaszországban, Sofort Überweisung Németországban és iDEAL Hollandiában.

AirBNB MOBIL ALKALMAZÁS

Csatlakozzon az egyedülálló globális utazási közösséghez. Töltse le az AirBNB.com mobilalkalmazást, és tapasztalja meg az utazás új és ragyogó módját. Küldetésként lefoglalhatja szállását és élményét, függetlenül attól, hogy egyéni kalandra, családi vagy üzleti útra szeretne menni. Kereshet last minute tartózkodások között, és elmentheti kedvenc programjait és helyeit, hogy legközelebb utazáskor könnyebben megtalálhassa őket. Sőt, könnyebben tarthatja a kapcsolatot házigazdájával, és könnyebben üzenhet neki útbaigazításért, segítségért és egyéb hasznos trükkökért és tippekért. Házigazdaként az AirBNB.com alkalmazással kapcsolatban maradhat vendégeivel, és frissítheti a listát és a naptár elérhetőségét, vagy megoszthat mindent, ami városa vagy országa különlegessége a házigazda útikönyvével. Ezenkívül könnyebben küldhet üzenetet a vendégeknek, és még jobban segíthet nekik a foglalások kezelésében.

AirBNB A SZOCIÁLIS MÉDIÁBAN

Manapság szinte mindenkinek van legalább egy fiókja a közösségi média csatornán. Kövesse az AirBNB.com webhelyet a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren, a Pinteresten és a YouTube-on, és kezdje el megtervezni tökéletes utazási útvonalát. Mostantól megoszthatja képeit, videóit, ötleteit, benyomásait és gondolatait a hozzád hasonló utazókkal. Légy része egy egyedülálló közösségnek, és nyisd meg az ajtót a gyönyörű úti célok és lenyűgöző otthonok felé szerte a világon. Ne feledkezzen meg a hivatalos AirBNB.com blogról, ahol hasznos cikkekhez és érdekes tippekhez juthat a tökéletes nyaraláshoz. Tudjon meg többet a vendégbarát otthoni fejlesztésekről, az 5 csillagos online élményről egy nagy csoport számára, a nagyszerű videók beküldéséhez szükséges tippekről, az AirBNB-élmény fényképezési követelményeiről, illetve a több helyen való elhelyezés tippjeiről és eszközeiről. nyelvek. És ne hagyja ki az egyik legfontosabb cikket, amely elmeséli az AirBNB.com – 21. századi vállalat építése történetét.

Gyakran Ismételt Kérdések az AIRBNB-vel kapcsolatban

Az AIRBNB kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 6 kedvezménykód és promóció működik az AIRBNB-nél 2024 áprilisában, és a legjobb kupon 30% kedvezményt kínál

Melyek az AIRBNB legújabb kuponjai és kedvezménykódjai?

MIT TEHETEK, HA NEM MŰKÖDIK AZ AirBNB KUPON?

Ha az AirBNB.com kuponkódja nem működik, és nem tudja, mit tegyen, kövesse tippjeinket és trükkjeinket, hogy megoldja a leggyakoribb problémákat, amelyekkel találkozhat. Mindig emlékeznie kell arra, hogy minden kuponkódnak megvannak a maga szabályai, amelyeket be kell tartania. Néha a kuponkód vagy egy meglévő vásárlóra, vagy egy új vásárlóra érvényes, aki először foglalja le, míg máskor a kuponkód bizonyos úti célokra vagy konkrét élményekre érvényes. A kód alatt minden szükséges információt megtalál. Be kell tartania a kuponkód beváltási feltételeit. Jól adta meg a kódot? Ha kézzel írja be a kódot, könnyen hibázhat. Ellenőrizze még egyszer a bejegyzést, és győződjön meg arról, hogy minden betű és szám pontosan ugyanabban a sorrendben van, mint a kuponok weboldalán. Vagy talán jobb ötlet lenne a másolás-beillesztés funkció használata a kód átviteléhez. Gyakran használ kuponkódokat, hogy kedvezményt kapjon az AirBNB.com oldalon? Használta-e ugyanazt a kuponkódot, hogy kihasználja annak előnyeit egy korábbi foglaláskor? Ekkor lejárt, és többé nem használhatod. A kuponkódot ugyanaz a személy csak egyszer használhatja fel.

AZ AirBNB INGYENES SZÁLLÍTÁST KÍNÁL?

Az AirBNB.com mindig ingyenes kiszállítást kínál, mert a foglalási visszaigazolást közvetlenül a postaládájába kapja. Ezenkívül az összes foglalási információt megtalálja AirBNB.com fiókjában és a mobilalkalmazásban.

FIZETHETEK PAYPAL-AL AZ AirBNB.com oldalon?

Igen, fizethet PayPal-lal az AirBNB.com oldalon.

HOGYAN TALÁLOM AZ AirBNB.com LEGÚJABB KUPONJAIT?

Megtalálja a legújabb kuponokat, amelyek elképesztő kedvezményeket biztosítanak bizonyos webhelyeken, például a www.promonix.com, a www.promocode.how, a www.global-discounts-codes.com, a www.retailmenot.com vagy a www.couponfollow.com webhelyeken.

HOGYAN KELL ADNI AIRBNB KUPONT?

Néhány egyszerű és hasznos lépés segít abban, hogy megkapja az AirBNB.com kuponnal adott kedvezményét

 • 1
  Lépjen az AirBNB.com oldalra, és keresse meg az igényeinek megfelelő szállást az úti cél, a dátumok és a vendégek számának megadásával
 • 2
  Kattintson a Foglalás ikonra a foglalási foglalás hozzáadásához, és jelentkezzen be személyes fiókjába, ha már rendelkezik ilyennel, vagy regisztráljon ebben a lépésben
 • 3
  Másolja ki a felhasználni kívánt kuponkódot az adott kuponok webhelyéről, vagy írja le egy papírra, vagy egyszerűen jegyezze meg
 • 4
  Menjen a fizetési oldalra, és illessze be kódját, vagy írja be kézzel a fizetési módok alatti speciális mezőbe. Ezt a szöveget fogja látni: Adjon meg egy kupont
 • 5
  Kattintson az Alkalmaz gombra, és fejezze be a vásárlást

Aktuális AIRBNB kedvezménykódok és ajánlatok

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 6
🎇️ Kedvezmény kódok 6
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 30% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 12. április 2024.

A legjobb kuponkódok az AIRBNB-hez

AIRBNB KÓD AIRBNB AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
avag362 Takarítson meg akár 65 USD-t az AirBNB kuponkódból 31. augusztus 2024.
BOOKDIRECT224 Takarítson meg 50 USD kedvezményt minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén AirBNB kuponkód 30. szeptember 2024.
LIVE10 Akár 30% kedvezmény AirBNB kuponkód Június 30, 2024
KÉSZÜLT15 Akár 15% kedvezmény AirBNB kedvezmény kód May 31, 2024

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Fizetési módok

ApplePay
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

888 Brannan Street. San Francisco, CA 94103. USA
Airbnb
@airbnb
Airbnb
airbnb.com

Az AirBNB JELLEMZŐI ÉS ELŐNYEI 

 • Foglalja le következő kalandját az AirBNB.com webhelyen, és élvezze szolgáltatásait és előnyeit.
 • Több mint 6 millió szálláshely a világ több mint 100.000 XNUMX városában.
 • Több mint 15 fizetési mód, köztük a PayPal, az Apple Pay és a Google Pay.
 • Ingyenes lemondás lehetséges.
 • Ön is ingyenesen házigazdává válhat, és utazási szenvedélyével elindíthatja saját vállalkozását.
 • Csodálatos ajánlóprogram, amely 25 eurót hoz minden barát után, és még több jutalmat.
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.