Általános szűrők

TRIPADVISOR Kedvezménykód és kuponok

A Tripadvisor, a világ legnagyobb utazási útmutató platformja minden hónapban emberek százmillióinak segít abban, hogy jobb utazókká váljanak. Keressen szállodákra vonatkozó ajánlatokat, foglaljon élményeket, foglaljon asztalt nagyszerű éttermekben, és fedezzen fel nagyszerű helyeket a közelben. Foglalja le álmai nyaralását, és takarítson meg kuponkódok használatával minden rendelésnél.
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 2 szavazat

Aktuális kódok és kedvezmények

Általános információk a TripAdvisor.com-ról

A TripAdvisor egy népszerű utazási webhely, amely szállodákról, éttermekről, látnivalókról és egyéb utazással kapcsolatos vállalkozásokról nyújt értékeléseket és információkat. Globális lefedettséggel rendelkezik, és jelenleg több mint 1 milliárd véleménye van több mint 8 millió vállalkozásról.
 • 2000 februárjában alapították azzal, hogy két dolog az enyém: lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy értékeléseket és értékeléseket tegyenek közzé szállodákról, éttermekről és más meglátogatott vállalkozásokról, valamint szállást, repülőjegyet és egyéb utazási szolgáltatásokat foglalhassanak.
 • A TripAdvisor közösségi forrásból származó modellt használ, amely a felhasználók által generált tartalmakra támaszkodik, hogy betekintést és ajánlásokat nyújtson az utazóknak.
 • Annak érdekében, hogy a világ minden tájáról érkező utazók hozzáférhessenek az értékelések hatalmas adatbázisához, és hozzájárulhassanak ahhoz, a TripAdvisor több mint 48 nyelven érhető el.
 • A TripAdvisor egy felhasználóbarát mobilalkalmazással rendelkezik, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy útközben is hozzáférjenek szolgáltatásaihoz.
üres

A TripAdvisor.com által kínált kedvezmények

A TripAdvisor a következő módokon kínálhat kedvezményeket, ajánlatokat vagy promóciókat a tagoknak:
 • Promóciós kedvezmények, ideiglenes kedvezmények, amelyeket speciális promóciók, értékesítési események vagy szezonális ajánlatok részeként kínálnak.
 • Promóciós kódok: A TripAdvisor biztosíthat kuponkódokat, amelyeket az ügyfelek a foglalási folyamat során alkalmazhatnak, hogy kedvezményt kapjanak nyaralási csomagok, tevékenységek, repülőjegyek vagy szállodák árából.
 • TripAdvisor Plus tagi kedvezmények: A TripAdvisor kedvezményeket vagy különleges ajánlatokat kínál azoknak a tagoknak, akik plusz fiókot regisztrálnak. Ezek a kedvezmények tartalmazhatnak exkluzív, csak tagoknak szóló árakat, korai hozzáférést az értékesítéshez vagy jutalmakat.
 • Last-minute ajánlatok, amelyek kedvezményes árakat kínálnak az utolsó pillanatban lefoglalt repülőjegyekre, szállodákra és üdülési csomagokra. Ezek az ajánlatok különösen vonzóak lehetnek azoknak az utazóknak, akik rugalmasak az utazási dátumok és úti célok tekintetében.
 • A Flash Sales korlátozott idejű kedvezményeket kínál bizonyos utazási termékekre.
üres

TripAdvisor.com promóciós kódok

A TripAdvisor promóciós kódokat (digitális kódokat) kínál a tagoknak, amelyeket a tagoknak be kell írniuk egy erre kijelölt mezőbe az online fizetési folyamat során. A rendszer ezt követően érvényesíti a kódot, és ha az érvényes és megfelel a megadott feltételeknek, akkor a megfelelő kedvezményt vagy ajánlatot alkalmazza a vásárlásra az alábbiak szerint:
 • Százalékos kedvezmény (százalékos kedvezmény, például 10% vagy 50% kedvezmény)
 • Kedvezmény összege (kedvezmény bármely pénznemben, például 20 USD vagy 10 GBP kedvezmény, a helyi pénznemtől függően)
 • Fix összeg (rögzített teljes összeg vagy rögzített árak bizonyos tételekhez)
A promóciós kódokat felkínálhatják az ügyfelek a TripAdvisor.com webhelyen, a közösségi média platformjain, például a Facebookon, az Instagramon vagy a Twitteren, hírlevél útján vagy harmadik fél webhelyein, például Couponius.com, Retailmenot.com, promocode.ac, oxideals.com .

Foglalás a TripAdvisor.com oldalon

 • A Tripadvisor folyamatosan a világ első számú utazási webhelye
 • Csapatunk a TripAdvisort egy nagyszerű eszköznek tartja, amellyel mindent felfedezhet, megtervezhet és lefoglalhat, amit utazási szempontból elképzelhet
 • A weboldalon nagyon egyszerű a regisztráció, és rengeteg lehetőség van úti célok és tevékenységek keresésére/keresésére
 • Úgy gondoljuk, ha gyakori felhasználó, válassza a TripAdvisor Plus programot, ahol a tagok különleges ajánlatokat kapnak bizonyos szállodákra és élményekre szerte a világon.
 • Jó mobilalkalmazás, nagyon hasznos, hogy a legtöbbet hozza ki utazásából útközben.
 • Szerkesztőnk arra kéri tagjait, hogy figyelmesen olvassák el az összes TripAdvisor felhasználói véleményt, mivel a webhely nem moderálja a véleményeket, és minden egyes felhasználói véleményt személyes véleménynek tekint.
 • Szeretjük a "Traveller's Choice" éves díjat, amely mesés szolgáltatásokat és a legjobb minőséget ösztönzi minden vendég számára.

Gyakran Ismételt Kérdések a TRIPADVISOR-ral kapcsolatban

A TRIPADVISOR kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 6 kedvezménykód és promóció működik a TRIPADVISOR-nál 2024 áprilisában, és a legjobb kupon 9% kedvezményt kínál

Mire jó a TripAdvisor?

A TripAdvisor minden hónapban több száz millió embernek segít felfedezni, hogy hol szálljanak meg, mit együnk, és hogyan tudják a legtöbbet kihozni utazásaikból a korábban ott járók útmutatásai alapján.

Mennyire megbízhatóak a TripAdvisor értékelései?

A szállodákról, éttermekről és látnivalókról szóló értékelések során ötből több mint négy résztvevő számolt be arról, hogy a TripAdvisoron olvasott vélemények pontosan tükrözik tapasztalataikat.

Törölhetik a cégtulajdonosok a TripAdvisor-véleményeket?

Nem, a szálloda- és étteremtulajdonosoknak nincs joguk eltávolítani a véleményeket. Csak a TripAdvisor munkatársai távolíthatják el a véleményeket. A szállodatulajdonosok azonban jelenthetik a véleményt, és ha a személyzet egyetért azzal, hogy a vélemény sérti az irányelveket, akkor eltávolítják azt.

Hogyan spórolhatok a TripAdvisoron keresztül történő foglalásokon?

A legbiztonságosabb módja a promóciós kódok használata. A TripAdvisor promóciós kód beváltása rendkívül egyszerű. Csak néhány lépésre van szükség ahhoz, hogy lefoglalja élményét, és pénzt takarítson meg a vásárlásnál.

Hogyan kaphatok TripAdvisor promóciós kódot?

Számos módja van a promóciós kódok megtalálásának. A TripAdvisor promóciós kódokat biztosít az ügyfeleknek, amelyek elérhetők a hivatalos webhelyen, a hírlevélben vagy harmadik felek webhelyein, például: couponius.com, coupons-promo-code.com, promocode.ac, oxideals.com.

Használhatok egynél több promóciós kódot egy TripAdvisor-rendeléshez?

Sajnos nem, a tagok minden egyes megrendeléshez egy kódot használhatnak, ezért győződjön meg róla, hogy a rendelés időpontjában megtalálja a legjobb TripAdvisor promóciós kódot.

A TripAdvisor promóciós kód beváltása

Egyszerű és garantált módja annak, hogy megtakarítson a következő TripAdvisoron, ha promóciós kódot alkalmaz a fizetéskor

 • 1
  Keresse meg a Couponius.com webhelyen a kínált legújabb kódokat, és mentse el az egyiket későbbi használatra
 • 2
  A következő utazási élmény kiválasztásához navigáljon a TripAdvisor webhelyen
 • 3
  Foglalja le kedvenc ajánlatát, és jelentkezzen be fiókjába, vagy regisztráljon új tagként
 • 4
  A Pénztár oldalon keresse meg a "Promóciós kód megadása" linket, és kattintson rá
 • 5
  Adja meg pontosan a korábban elmentett kódot, majd kattintson a "Kód alkalmazása" gombra a beváltásához
 • 6
  A kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül, és készen áll a rendelés teljesítésére

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok a TRIPADVISOR-hoz

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 6
🎇️ Kedvezmény kódok 6
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 9% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 12. április 2024.

A legjobb kuponkódok a TRIPADVISOR-hoz

TRIPADVISOR KÓD TRIPADVISOR AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
YY6K94CV6C3 Takarítson meg 10% kedvezményt rendeléséből Tripadvisor promóciós kód 31. augusztus 2024.
KÖNYVTRIP8 Vegyen 8% kedvezményt a következő foglalásából Tripadvisor promóciós kód Július 31, 2024
DFC5 Takarítson meg 5%-ot szolgáltatásaiból TripAdvisor promóciós kód 31. augusztus 2024.
CNETAPP12 Takarítson meg akár 12% kedvezményt az alkalmazáson belüli foglalásokból Tripadvisor promóciós kód Június 30, 2024

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

London Daily News – 2019-04-01

https://statoperator.com/research/london-daily-news-2019-04-01/
Apollo Rabattkod – 500 kr rabatt på resa till London 2 From London With Love: Thousands Show Solidarity With Palestine 2 Grime megkapja az etióp bánásmódot a „London to Addis” című válogatáson 2...

Fizetési módok

PAYPAL
Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

400 1st Avenue, Needham, MA 02494, USA
TripAdvisor
@Tripadvisor
TripAdvisor
tripadvisor.com

Rövid útmutató a TripAdvisor felhasználóinak:
 • Csapatunknak tetszik, hogy a TripAdvisor utazási fórumoknak ad otthont, ahol a felhasználók kérdéseket tehetnek fel, tanácsot kérhetnek, és az ősz nagy részében megoszthatják utazási élményeiket. Ez az interaktív funkció lehetővé teszi az utazók számára, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal, ajánlásokat kapjanak, és bennfentes tippeket gyűjtsenek a közelgő utazásokhoz.
 • Javasoljuk a tagoknak, hogy használják a foglalási funkciót. A TripAdvisor közvetlenül a platformján keresztül kínál foglalási lehetőségeket szállodák, repülőjegyek, nyaralók és tevékenységek számára, így minden felhasználó könnyebben elérheti és kezelheti útközben.
 • Nagyszerű keresési szűrők, a felhasználók egyszerűen szűkíthetik a lehetőségeket meghatározott kritériumok alapján, mint például az árkategória, a szolgáltatások és a hely, így egyszerűsítve a keresési folyamatot.
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.