Általános szűrők

HILTON Kedvezménykód és kuponok

A Conrad Hilton által közel egy évszázaddal ezelőtt alapított Hilton Hotels and Resorts ikonikus, globális márkává vált világszerte közel 600 luxusszállodával. Fedezze fel a Hilton szállodaportfólióját és szerte a világon, és foglaljon közvetlenül a legjobb áron következő tartózkodásához. Spóroljon a promóciós kódok fizetéskor történő alkalmazásával.
A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 5 szavazat

Aktuális kódok és kedvezmények

Általános információk a Hiltonról

 • A Hilton a világ egyik legnagyobb és legismertebb vendéglátó-ipari vállalata, amely globális szálloda- és üdülőhálózatáról híres.
 • Az 1919-ben alapított vállalat azóta több mint 6,400 ingatlant üzemeltet 119 országban és területen, így az iparág egyik legfontosabb csoportja.
 • A Hilton márka a szállodatípusok széles skáláját öleli fel, beleértve a luxust, a teljes körű szolgáltatást, a kiválasztott szolgáltatást és a meghosszabbított tartózkodást biztosító ingatlanokat, amelyek különféle utazói preferenciákat és pénztárcákat szolgálnak ki.
 • A Hilton az innovációt, a fenntarthatóságot és a vendégek elégedettségét helyezi előtérbe portfóliójában, folyamatosan fejlődve, hogy megfeleljen az utazók változó igényeinek világszerte.
üres

Gyakran Ismételt Kérdések a HILTON-nal kapcsolatban

Kínál-e a HILTON kedvezménykódokat?

Jelenleg 7 kedvezménykód és promóció működik a HILTON számára 2024 áprilisában, és a legjobb kupon 50% kedvezményt biztosít

Mitől különleges a Hilton?

Évszázados hagyományai során a Hilton több mint 3 milliárd vendéget fogadott be ajtaján – kivételes élményeket, rendkívüli tartózkodásokat és egy életre szóló emlékeket gyűjtve.

Kié a Hilton?

A Hilton márkanevű ingatlanok nem mindig a Hilton tulajdonában és üzemeltetésében állnak, ehelyett független helyi franchise-ok vagy vendéglátó cégek független tulajdonában vannak és üzemeltetik őket.

Milyen luxusmárkát birtokol a Hilton?

Íme a Hilton Luxury Brands csoport alatt működő összes márka: Waldorf Astoria Hotels & Resorts , LXR Hotels & Resorts és Conrad Hotels & Resorts.

Hogyan kaphatom meg a legjobb ajánlatot, ha a Hiltonnál foglal?

Foglaláskor mindig fontolja meg az előzetes foglalást, legyen rugalmas a dátumokkal és kerülje a csúcsidőszakokat. Érdemes azt is fontolóra vennie, hogy közvetlenül a Hilton webhelyén foglaljon a legalacsonyabb árakért, és keressen olyan promóciós kódot, amellyel még többet spórolhat.

Hogyan szerezhetek Hilton promóciós kódot?

A promóciós kódok megszerzésének legjobb módja, ha feliratkozik a Hilton hírlevélre, követi a Hilton hivatalos közösségi média fiókjait, vagy egyszerűen csak online keres a kuponkódokra szakosodott webhelyeken, mint például a coupon-promo-code.com, oxideals.com, promocode.ac, couponius.com.

Mi van, ha a Hilton promóciós kód nem működik?

Először is ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a kódot, ellenőrizze a kód lejárati dátumát, és ellenőrizze, hogy vannak-e korlátozások (egyes promóciós kódok csak bizonyos cikkekre vagy kategóriákra érvényesek. Győződjön meg róla, hogy a kódot a megfelelő termékek). Ha mindez nem működik, mindig kereshet egy másik Hilton promóciós kódot az interneten.

A Hilton promóciós kód használata online foglaláskor

Útmutató lépésről lépésre a promóciós kód sikeres alkalmazásához a Hilton.com oldalon történő foglalás során

 • 1
  A Hilton.com webhelyen válassza ki az úti célt és a dátumokat, majd kattintson a "Keresés" gombra.
 • 2
  Válassza ki kedvenc szállodáját a listából, és kattintson az "Árak megtekintése" gombra a folytatáshoz
 • 3
  A "Szoba kiválasztása" oldalon keresse meg és kattintson a "Különleges árak" gombra
 • 4
  A „Különleges árak” ablakban keresse meg a „Promóciós kód” mezőt
 • 5
  Adja meg itt a pontos Hilton promóciós kódot, majd kattintson a „Kész” gombra az alkalmazáshoz
 • 6
  A kedvezmény automatikusan kiszámításra kerül, és megjelenik a pénztárnál

Aktuális kedvezménykódok és ajánlatok HILTON számára

🛍️ Kategória Utazás
🔥 Összes ajánlat 7
🎇️ Kedvezmény kódok 7
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 50% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 17. április 2024.

A HILTON legjobb kuponkódjai

HILTON KÓD A HILTON AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
PGLWP1 Takarítson meg akár 50% kedvezményt vasárnapi szállodákból világszerte, Hilton promóciós kód 30. szeptember 2024.
MAJOR1134304 Akár 50% kedvezmény a Hilton Promóciós kód szolgáltatásaiból 31. augusztus 2024.
ALISA25 25% kedvezmény a LAX Hilton Airport Hotelben kuponkóddal Július 31, 2024
HPWHE2 Szerezze be az alapvető extrákat: reggelit, késői kijelentkezést és Wi-Fi Hilton promóciós kódot 30. szeptember 2024.

További eredmények hasonló kuponos webhelyekről

Hilton Promo kódok

https://www.groupon.com/coupons/hilton
Szállodák kiválasztása | Hilton Kupon Online ajánlat Hogyan kell használni a Hilton Promo Kód Megadhatja a sajátját Hilton kupon kód azonnal, amikor lefoglalja. Csak írja be a sajátját Hilton promo kód által...

Hilton Kupon

https://www.ezcouponsearch.com/hilton-coupons/
nekik a maximális esélyük van, hogy sokat spóroljanak a csomagjaiknál Hilton előléptetés kód. Ők nyújtanak Hilton promo kód az EzCouponSearch.com webhelyen ügyfelei számára a...

Hogyan kell használni a Promo Kód Megmenteni a spártai utat

http://retoolkorea.com/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=10116
Nap. Amikor ezek az akciók zajlanak, extra 30% KEDVEZMÉNY - Levi's vagy 50% KEDVEZMÉNY - Hilton Promo Kód - Csinál Hilton Vannak kedvezmények? le minden vásárlásról. A Forever 21 egy népszerű márka,...

Négy egyszerű használati mód Promo Kód 2022 Abo-ra sem gondolva… 2022.12.04

https://devuglysmith.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=12499
minden nap különleges kedvezményekben részesül. Ezek az ajánlatok akár 50% KEDVEZMÉNYEK is lehetnek - Hilton Promo Kód - Csinál Hilton Vannak kedvezmények? 20% KEDVEZMÉNY – maradás Promo Kód - Van a Staysure-nak...

Hilton

https://www.mydiscountcode.com/hilton.php
Hilton Kedvezmény Kód Kivételes ajánlatok a szállodákban, utazásokban. + Info. Frissítve 23 Hilton Promo Kód Kattintson a kódok megjelenítéséhez és az áruházba való átirányításhoz. Sajnáljuk, ehhez a webhelyhez nem érhetők el kódok...
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.