Általános szűrők

REVOLUT Kedvezménykódok és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az exkluzív megtakarításokért a REVOLUT-nál

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 5 - 1 szavazás

Aktív REVOLUT Kedvezménykódok

Általános információk a Revolutról

 • A Revolut egy brit székhelyű pénzügyi technológiai vállalat, amely banki szolgáltatásokat kínál, elsősorban mobilalkalmazásán keresztül.
 • A Revolut 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy innovatív banki és pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson, különös tekintettel a nemzetközi pénzátutalásokra és valutaváltásra.
 • A Revolut pénzügyi szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a többpénzes számlákat, valutaváltást, bankkártyákat, kriptovaluta támogatást, költségvetési eszközöket, biztosítást és egyéb pénzügyi termékeket.
 • A Revolut gyorsan bővítette felhasználói bázisát világszerte, és erős jelenléte van Európában. Más régiókban is elindított szolgáltatásokat, beleértve Észak-Amerikát és az ázsiai-csendes-óceáni térséget.
 • A Revolut freemium modellen működik, ingyenes alapszolgáltatásokat kínálva a prémium előfizetéseken keresztül elérhető további funkciókkal.
üres

Promóciók és ajánlatok Revolut-tagoknak

 • Négy különböző típusú Revolut kártya létezik, amelyek mindegyike más-más előfizetési csomagnak felel meg: Standard, Plus, Premium és Metal. Íme mindegyik jellemzője és előnyei:
 • A szabványos Revolut kártyák a legalapvetőbb kártyatípusok, és nincs havi díjuk.
 • A plusz Revolut kártyák havi díja 2.99 GBP/2.99 €/ (az Egyesült Államokban nem elérhető), de néhány extra funkciót is tartalmaznak, mint például bizonyos vásárlások esetén a pénzvisszatérítés és az internetes banki szolgáltatások.
 • A prémium Revolut kártyák havi díja 5.99 GBP/7.99 €/9.99 USD, de a szolgáltatások szélesebb skáláját kínálják, például utasbiztosítást és mobiltelefon-biztosítást.
 • A Metal Revolut kártyák havi díja 12.99 GBP / 13.99 € / 12.99 USD, de számos csúcsminőségű szolgáltatást tartalmaznak, mint például a concierge szolgáltatás és a repülőtéri lounge hozzáférés.
Minden Revolut kártya ingyenes ATM-felvételt biztosít az Ön országában és külföldön, valamint devizaváltást a valós árfolyamon. A Revolut alkalmazásban is igényelhet Virtuális Kártyát. A Revolut Virtual kártya, ahogy a neve is sugallja, egy virtuális kártya, amellyel okostelefonon keresztül fizethet vagy akár online is vásárolhat, és lehet egyszeri vagy többszöri felhasználású. üres

Revolut jutalmak és ajánlókódok

Minden Revolutra hivatkozott barát után 10 GBP, 25 GBP, 50 GBP, 100 GBP vagy, ha igazán szerencsés vagy, 200 GBP készpénzjutalmat kapsz! A Revolut Reward csak akkor ítélhető oda, ha egy ismerősöd, akit meghívtál, a határidő előtt végrehajtotta az összes szükséges lépést:
 • Regisztráljon az egyedi hivatkozási hivatkozással, és igazolja személyazonosságát;
 • Tegyen fel pénzt Revolut-számlájára kártyával vagy banki átutalással. A Revolut-fiókok közötti átutalások és az Apple Pay vagy a Google Pay alkalmazással történő hozzáadott pénz nem számítanak bele;
 • Rendeljen fizikai Revolut kártyát;
 • Végezzen 3 jogos vásárlást virtuális vagy fizikai Revolut-kártyájával online vagy az üzletben. Az Apple Pay vagy a Google Pay használatával történő vásárlás is működni fog. Három vásárlásnak nagyobbnak vagy egyenlőnek kell lennie az Ajánlások képernyőn látható minimális összeggel.
   

A Revolut alkalmazás

 • A Revolut App jobb alternatívát kínál a hagyományos banki rendszerhez képest, ha olyan szolgáltatásokról van szó, mint az ügyfélszolgálat és a magánélet védelme.
 • Az alkalmazás könnyen használható felhasználói felülettel rendelkezik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy kényelmes legyen a felhasználók számára.
 • A Revolut kártyákkal több mint 30 nemzeti valutában 0%-os jutalék mellett vásárolhat egyszerűen.
 • A Revolut nagyszerű választás külföldi utazásokhoz, mivel helyi pénznemben költhet, és a lehető legjobb árfolyamon válthat.
 • A Revolut igazán nagyszerű volt azokban a helyzetekben, amikor sürgős fizetésre volt szükség, mivel a pénzeszközök azonnali átutalásra kerültek a számlák között.

Gyakran Ismételt Kérdések a REVOLUT-ról

A REVOLUT kínál kedvezményes kódokat?

Jelenleg 10 kedvezménykód és promóció működik a REVOLUT számára 2024 júliusában, és a ma hozzáadott legújabb kupon %-os kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg a REVOLUT Kedvezménykódokkal?

A REVOLUT kedvezménykóddal megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a felajánlott kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg % és -60 font között mozog a kedvezmény százaléka, a megtakarított összeg pedig helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a REVOLUT legjobb kuponjai és kedvezménykódjai?

A REVOLUT legjobb ellenőrzött kedvezménykódja (titoua3qj4) és -60 GBP kedvezményt kínál ügyfeleinek 2024 júliusában történő vásárlás esetén.

Mik a REVOLUT tényleges kedvezménykódjai és promóciós ajánlatai?

A Revolut bank?

A Revolut Bank UAB teljes körű banki engedéllyel rendelkezik Litvániában, amely lehetővé teszi számára, hogy határokon átnyúló banki szolgáltatásokat kínáljon üzleti ügyfeleinek az EGT-ben.

Mit csinál pontosan a Revolut?

A Revolut lényegében egy online bank, amely lehetővé teszi online fiók létrehozását és feltöltését. Erről a fiókról külföldön fizethet és vásárolhat online.

Meg lehet bízni a Revolutban?

A Revolut 2015 óta létezik. A Revolut biztosítja, hogy pénzét egy szabályozott banknál vezetett védett számlán vagy kiváló minőségű likvid eszközökben tartják. Megtakarításait partnerbankoknál helyezzük el.

Ingyenesen használható a Revolut?

A Revolut egy előre fizetett Visa kártya, amely az Egyesült Királyságban és külföldön is használható. A Standard csomag ingyenes, de korlátozásokkal rendelkezik a tengerentúli díjmentes kiadások összegére vonatkozóan.

Használhatok ajánlókódot a Revoluton?

Igen, a Revolut lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kódokat használjanak szolgáltatásai népszerűsítésére. Például, ha egy barátot ajánl, jelenleg 50 dollárt kap.

Hogyan spórolhatok a Revolut Premiumon?

Ha jobb ajánlatot szeretne kapni a Revolut Premium-on, elő kell fizetnie a 12 hónapos előfizetésre, és jelenleg 3 hónapos ingyenes szolgáltatást kap.

Revolut hozzáadása

Aktív kedvezménykódok a REVOLUT számára

🛍️ Kategória Más
🔥 Összes ajánlat 10
🎇️ Kedvezmény kódok 10
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon -60 Ft kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 15% kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 13. július 2024.

A REVOLUT legjobb kuponkódjai

REVOLUT KÓD A REVOLUT AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
titoua3qj4 60 GBP kedvezményt kap, ha először használja Revolut kártyáját N / A
GET15EURO Szerezzen 15 GBP kedvezményt N / A
WELCOME15 Akár 15% kedvezmény minden Revolut-csomagból N / A
BF50 Fekete pénteki akció: Takarítson meg akár 50%-ot a Revolut Premium és Metal csomagból N / A

Fizetési módok

Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

7 Westferry Circus, Canary Wharf, London, Anglia, E14 4HD
Revolut
@RevolutApp
Revolut
revolut.com

Rövid útmutató a Revolut ügyfeleinek

 • Összességében a Revolut egy biztonságos szolgáltatás, amely egyszerű és rugalmas módszereket kínál a pénzkezelésre, a költésre és a fizetések globális küldésére.
 • A Revolut kiválóan alkalmas itthon és külföldön történő fizetések és pénzfelvételek végrehajtására.
 • Szerkesztőnk választása: Revolut Virtual kártyák, amelyek nagyszerűek, ha olyan kereskedőnél vásárol online, amelyet nem ismer, mivel végrehajthatja a tranzakciót, majd törölheti a kártyáját, ha a biztonság aggályos.
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.