Általános szűrők

VIDAXL kedvezménykód és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az exkluzív megtakarításokért a VIDAXL-nál

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.8 - 2 szavazat

Aktív VIDAXL Kedvezménykódok

Lejárt VIDAXL Kedvezménykódok

Általános információk a VidaXL-ről

Ez a VidaXL vásárlási útmutató új ügyfeleknek és azoknak szól, akik már rendelkeznek fiókkal és már leadtak rendeléseket a webhelyen.  Mi, a Couponius csapata szeretjük a kedvezményeket, ezért szeretnénk megosztani másokkal a megtakarítási módokat és a legjobb vásárlási stratégiákat a VidaXL-nél.  Az útmutató megírásához követtük a VidalXL webhelyét, tagsági fiókot nyitottunk és feliratkoztunk a hírlevélre. Továbbá, mivel más vásárlók véleménye nagyon fontos számunkra, követtük a fő véleményező webhelyeket, hogy megtudjuk, hogyan alakultak más vásárlók tapasztalatai, mire kell figyelni, és mit tehetünk a VidaXL vásárlási élményének javítása érdekében. üres

Mi az a VidaXL és hogyan működik

 • A VidaXL a bútorok, otthoni és kerti kiegészítők online célpontja. A nemzetközi kiskereskedő több mint 90,000 XNUMX terméket értékesít, saját márkás és más márkás termékeket egyaránt.
 • Mivel a VidaXL mindent irányít a tervezési folyamattól kezdve, a gyártáson, a marketingen és az értékesítésen keresztül, a termék minősége nagyon magas, az árak pedig megfizethetőek. Valójában a VidaXL célja, hogy ügyfelei a legjobb megoldásokhoz juthassanak olyan áron, amit megengedhetnek maguknak.
 • A rendeléseket a VidaXL logisztikai központjaiból szállítjuk, és jelenleg nincs szállítási költség. A VidaXL minden megrendelést, bármilyen kicsi is, ingyenesen szállít. A becsült szállítási időt a rendelés végén kapja meg, amikor a VidaXL kiválasztja a megfelelő futárt a megrendeléséhez mennyiség, súly és rendeltetési hely alapján.
 • A VidaXL visszaküldése a lehető legegyszerűbb: a vásárlók bármely megrendelt terméket visszaküldhetik a kézhezvételtől számított 30 napon belül, feltéve, hogy a visszaküldést írásban kérik [e-mail védett]. Ha a VidaXL jóváhagyja a visszaküldést, a visszaküldés kézhezvételétől és raktári ellenőrzésétől számított 14 napon belül felajánlhatja a kapcsolódó szállítási szolgáltatásokat is, vagy visszatéríti ezeket a költségeket a termék árával együtt.
 • Részletfizetés: a kiválasztott országok vásárlói számára a VidaXL lehetővé teszi a megrendelések 4 részletben történő kifizetését a KLARNA fizetési rendszeren keresztül. A szolgáltatás elérhetőségét úgy ellenőrizheti, hogy közvetlenül a webhelyen éri el a VidaXL-t az Ön nyelvén.
 • Imádjuk a VidaXL weboldal dizájnját, csapatunk egyetértett abban, hogy itt minden otthoni vagy kerti tervezéshez inspirációt találhatsz. Nagyon szeretjük az árakat is, a versenytársaknál lényegesen olcsóbbakat és a raktáron lévő termékek széles választékát. 
 • Kérjük, tekintse meg azokat a részeket, amelyek megtanítják otthona és kertjének berendezését és díszítését, hasznosak és nagyon jól felépítettek. Kérjük, látogassa meg a #sharemevidaxl részt is, ahol az ügyfelek feltöltik az otthonukban és kertjükben elhelyezett vásárlásaik fotóit. Szerkesztőnk nagyra értékeli ezt a műalkotást, mint a leghasznosabb eszközt a legjobb megoldások megtalálásához az Ön számára.

Hogyan takaríthat meg pénzt a VidaXL-en történő vásárlással

 • Az első lépés, amelyet meg kell tennie annak érdekében, hogy élvezhesse a legújabb VidaXL ajánlatokat, hogy nyisson ügyfélfiókot és iratkozzon fel a hírlevélre. Mivel a VidaXL folyamatosan frissíti a promóciókat, feltétlenül szükséges előfizetni és hozzáférni az új ajánlatokhoz, amint megjelennek.
 • Jelenleg a VidaXL az új hírlevél-előfizetőknek 5 euró értékű kedvezménykódot kínál az első leadott rendelés után.
 • A Couponius csapata azt javasolja, hogy telepítse a VidaXL mobilalkalmazást. Szükségesnek tartjuk, hogy bárhol hozzáférjen a VidaXL rendeléseihez, akcióihoz és a legújabb ajánlatokhoz. Szeretjük az alkalmazás mobilra optimalizálását, és feltétlenül szükségesnek tartjuk az alkalmazást a legjobb vásárlási eredmények eléréséhez a VidaXL-en.
 • Ha Ön új vásárló, kérjük, szánjon néhány percet a VidaXL webhelysablon és a webhelyen található kategóriák megismerésére. A hatalmas leárazások időszakában a legnépszerűbb termékek a speciális "24/7 akciók" kategóriában kerülnek bemutatásra.
 • A VidaXL-es vásárlás során a legfontosabb megtakarítási mód az akciós kódok. A VidaXL a pénztárnál felvett kuponokat vagy betű- és számsorokat kínál ügyfeleinek, amelyek azzal az előnnyel járhatnak, hogy bizonyos összeggel vagy százalékkal csökkentik a rendelés összértékét. 
üres

VidaXL kuponkódok

 •  A VidaXL kedvezményes kuponkódokat kínál ügyfeleinek, amelyeket kedvezménykuponoknak neveznek, közvetlenül a webhelyen, a VidaXL közösségi média fiókjaiban, a hírlevélben vagy a speciális kedvezményes webhelyeken, mint például a www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www. .picodi.com, www.retailmenot.com vagy www.dealspotr.com.
 • VidaXL kedvezménykód feltételei és korlátozásai: az akciós kódoknak mindig vannak jelentkezési feltételei. Ezek a feltételek kapcsolódhatnak a minimális rendelési értékhez, amelyre vonatkoznak, egy adott terméktípusra, amelyre alkalmazhatók, vagy akár egy adott márkához vagy termékhez, amelyre az előnyt kínálják. Kérjük, figyelmesen olvassa el a feltételeket, amikor megtalálja a VidaXL kedvezményes kódot, hogy helyesen alkalmazza azt rendelésére, és élvezze az általa kínált összes előnyt.
 • VidaXL akciós kódok érvényességi ideje: az akciós kódokhoz hasonlóan az akciókhoz is van egy érvényességi idő, amely alatt felhasználhatók. Minden általunk közzétett kedvezménykódban szerepel ez a határidő, mert fontos időt akarunk megspórolni, és nem akarjuk, hogy olyan kódokat próbáljon ki, amelyek lejárt, és már nem használnak rendeléseit. Érdemes részletezni, hogy néha ezek a kedvezményes kódok, még ha a VidaXL által említett határidő lejárt is, akkor is működhetnek, így ha nem talált megfelelő kedvezményes kódot és az idő engedi, próbálja ki a lejárt kódokat, mert van rá esély. még működhet.
 • VidaXL akciós kódok a Kuponon: mivel mi a Couponius csapatában szeretjük a kedvezményeket, szeretnénk, ha látogatóink a legjobb ajánlatokat és kedvezményeket kapnák a VidaXL vásárlásakor. Így sok időt töltünk a VidaXL webhely, a VidaXL hírlevél és a VidaXL közösségi média fiókjainak tanulmányozásával, keresve a legújabb kedvezménykódokat. Ugyanakkor naprakészen tartjuk a más akciós oldalakon közzétett kódokat, és ellenőrizzük a megbízható forrásokat, mint például a www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com, www. promocode.ac és még sokan mások minden nap.
 • Ezen az oldalon a Couponius csapata által gyakran ellenőrzött és frissített kódok listája található. Kérjük, ne csak egyet vagy azt próbálja ki, amelyik a legjobbnak tűnik a rendeléséhez, hanem próbálja ki mindegyiket, majd eldöntheti, melyik hozza a legtöbb hasznot, és alkalmazza. 
 • Kedvezménykódok VidaXL-en történő alkalmazása: a VidaXL kedvezménykód gyors és helyes alkalmazása érdekében ezen az oldalon útmutatót készítettünk. Kérjük, görgessen az oldal aljára, hogy kövesse a VidaXL webhelyen található kedvezménykód igénylésére vonatkozó utasításokat. Hozzáadtunk egy képet is, hogy plusz időt takarítson meg azáltal, hogy pontosan megmutatja, hol kell megadni a kedvezménykódot.

VidaXL kínálat és értékesítés egész évben

 • fekete péntek
 • Karácsonyi és ünnepi kiárusítás
 • Újévi végkiárusítás
 • Szezon végi kiürítési események (tavasz/nyár vagy ősz/tél)
 • Valentin napi kiárusítás
 • Vissza az iskolába Kiárusítás
 • Szinglik napja
 • Anyák napja
 • Halloween

VidaXL dropshipping üzlet

 • A VidaXL lehetőséget kínál ügyfeleinek, hogy csatlakozzanak a dropshipping programjukhoz, és online üzletet vezessenek
 • Csatlakozzon egy több ezer dropshipper közösséghez, hogy saját otthona kényelméből irányítson online üzletet
 • Adja hozzá a VidaXL termékeket a piacteréhez. Ön határozza meg az árat és a nyereséget. A VidaXL közvetlenül a végfelhasználónak küldi el a termékeket, gondoskodik a visszaküldésről, és még az ügyfélszolgálattal kapcsolatban is tanácsot ad
 • Regisztrálhat a VidaXL webhelyén, és azonnal elkezdheti

Gyakran Ismételt Kérdések a VIDAXL-lel kapcsolatban

Kínál a VIDAXL kedvezménykódokat?

Jelenleg 27 kedvezménykód és promóció működik a VIDAXL számára 2024 júliusában, és a legújabb kupon, amelyet ma adtak hozzá, 10% kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg a VIDAXL Kedvezménykódokkal?

A VIDAXL kedvezménykódjával megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a felajánlott kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg a kedvezmény százaléka 10% és 22 font között mozog, a megtakarított összeg pedig helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a legjobb VIDAXL kuponok és kedvezménykódok?

A VIDAXL legjobb ellenőrzött kedvezménykódja (ÜNNEP 19.) és 22 GBP kedvezményt kínál ügyfeleinek 2024 júliusában történő vásárlás esetén.

Melyik országból származik a vidaXL?

A VidaXL egy nemzetközi online kiskereskedő, amelynek központja a Hollandiában található.

Honnan szállítják a VidaXL-t?

Minden megrendelés Európából érkezik. A VidaXL több európai raktár használatát kínálja.

A VidaXL kínál helyi ügyfélszolgálatot?

Igen, minden országban, ahol a VidaXL aktív, anyanyelvű ügyfélszolgálatot kínál.

Mennyibe kerül a VidaXL szállítása nagy megrendelések esetén?

A VidaXL ingyenes nemzetközi szállítást biztosít minden megrendelés esetén.

Használhatok többször egy VidaXL promóciós kódot?

Nos, ez a VidaXL által az adott kódra vonatkozóan meghatározott feltételektől függ. Ha tudni szeretné, hogy egy kedvezménykódot többször is felhasználhat-e, ellenőrizze a kódhoz kapcsolódó feltételeket.

Mi van, ha a VidaXL promóciós kódom nem működik?

Ha a megadott kód nem működik, tegye a következőket:
 • ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be a kódot
 • ellenőrizze a kód lejárati dátumát
 • ellenőrizze, hogy vannak-e korlátozások (egyes promóciós kódok csak bizonyos cikkekre vagy kategóriákra érvényesek.
 • győződjön meg róla, hogy a megfelelő termékekhez próbálja használni a kódot).
Ha mindez nem működik, mindig kereshet másik kedvezményes kódot, és kipróbálhatja.

A kuponkód sikeres felhasználása a VidaXL.com oldalon

VidaXL kuponkódok segítségével vásároljon mindent, amire szüksége van otthonához és kertjéhez a legjobb áron

 • 1
  Kattintson a "Másolás" gombra, és mentse el VidaXL.com kuponkódját későbbre
 • 2
  Tegye az összes kívánt terméket VidaXL bevásárlókosarába. Győződjön meg arról, hogy mindent, amit kívánt, hozzáadott
 • 3
  A képernyő jobb felső sarkában található „Kosár” gombra kattintva ellenőrizheti megrendelését
 • 4
  Keresse meg a "Kuponkód használata" jelölőnégyzetet, és kattintson rá a párbeszédpanel megnyitásához
 • 5
  Írja be vagy illessze be a KUPONT, majd kattintson a "Kód alkalmazása" gombra az ajánlat beváltásához
 • 6
  A kedvezmény automatikusan kiszámolásra kerül a fizetéskor. Élvezze a vásárlást!

Aktív kedvezménykódok a VIDAXL-hez

🛍️ Kategória Otthon és kert
🔥 Összes ajánlat 27
🎇️ Kedvezmény kódok 27
📌 Ajánlatok 0
➡️ A legjobb kupon 22 £ kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 10% Kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás NEM
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. július 2024.

A VIDAXL legjobb kuponkódjai

VIDAXL KÓD VIDAXL AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
DEALS-XL Takarítson meg 10% kedvezményt a szabadtéri kategóriában ezzel a VidaXL kedvezménykóddal 31. augusztus 2024.
freeday Kényeztesse magát e hét exkluzív megtakarításaival ezzel a kiválasztott vidaxl.co.uk utalvánnyal N / A
SIFRAXL10 Tekintse meg a Vidaxl legújabb promócióit, és spóroljon ezzel a csodálatos ajánlattal N / A
discount15 15% megtakarítás bizonyos termékek árából N / A

Fizetési módok

PAYPAL
Hitelkártya

Szállítási opciók

Futár

Kapcsolattartási lehetőségek

Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, Hollandia
@vidaXL_HQ
vidaXL
vidaxl.com

rövid útmutató a VidaXL ügyfelek számára

 • Kelet az e-shopban való navigáláshoz, világos kategóriák és jól átgondolt menük
 • Jó termékleírások, fotók és általános termékinformációk
 • Regisztrált tagként vagy vendégként fizethetsz

VidaXL termékkategóriák

 • Bútor
 • Otthon és kert
 • hardver
 • Sportcikkek
 • Állat- és kisállat kellékek
 • Játékok és játékok
 • Járművek és alkatrészek
 • Üzleti és ipari

VidaXL rendelés kiszállítás

A VidaXL több szolgáltatóval is működik. Az, hogy melyik fuvarozó szállítja ki a megrendelését, több dologtól függ: • A termék típusa • A termék mennyisége • A rendeltetési hely, ahová szállítják.  

VidaXL visszaküldési szabályzat

 • a hibás, sérült vagy nem megfelelő termékek 30 napon belül újrahangolhatók
 • Érdeklődni kell írásban e-mailben a következő címen: [e-mail védett]
 • A visszaküldött termékeknek eredeti csomagolásukban és abban az állapotban kell lenniük, ahogy átvette
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.