Általános szűrők

TRANSFERGO Kedvezménykód és kuponok

Fedezze fel a legújabb kedvezménykódokat és ellenőrzött promóciókat az exkluzív megtakarításokért a TRANSFERGO-nál

A te értékelésed: Egyik sem
Értékelés: 4.5 - 5 szavazat

Aktív TRANSFERGO Kedvezménykódok

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A TRANSFERGO.com-ról

A 2012-ben alapított TRANSFERGO.com a világ egyik leggyorsabban növekvő pénzátutalási vállalata, több mint 2 millió ügyfél megbízható és megbízható társa a világon. Nemcsak magánszemélyek, hanem vállalkozások számára is kínál szolgáltatásokat, és a piac egyik vezető szerepet tölt be, amely segít abban, hogy könnyen és gyorsan, alacsony díjak és rejtett költségek nélkül utalhasson pénzt szeretteinek. Ráadásul ez az online szolgáltató segít a számla kifizetésében is bármikor, bárhol, bármilyen eszközről: táblagépről, telefonról vagy laptopról. Legyen okos, és válassza a TransferGO.com oldalt, hogy pénzt utaljon át a világ több mint 160 országába, nagyszerű átváltási árfolyamokkal és sok más funkcióval. üres

A TRANSFERGO.com KÜLÖNLEGES ÉRTÉKESÍTÉSI ESEMÉNYEK

Szeretne többet megtakarítani, ha külföldről utal át pénzt családjának vagy barátainak? Ezután elképesztő kedvezményeket és sok egyéb juttatást kaphat a TransferGO.com számára az év végén megrendezett különleges értékesítési események során.

ÜDVÖZÖLJÜK KEDVEZMÉNYEK

Időnként a TransferGO.com akár 12 GBP-t vagy ennek megfelelő összeget kínál az Ön pénznemében üdvözlő kedvezményként új felhasználóinak.

FEKETE PÉNTEK ELADÁSA

Évről évre egyre több cég küzd azért, hogy a legjobb ajánlatokat hozza a Black Friday Sales Event során. A TRANSFERGO.com pedig határozottan ezek közé tartozik. Fantasztikus 10 GBP kedvezményt kaphat, a különleges ajánlatok pedig akár 90%-ot is elérhetnek.

11/11 ELADÁS

Egyelőre nem találtunk információt a TransferGo.com különleges ajánlatairól a 11/11-i kiárusítások során, amelyeket Singles' Day vagy Double 11 néven ismerünk. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy november 11-én nem kaphat kedvezményt. . Tartsa szemmel a TransferGO.com-ot, és ne maradjon le egyetlen ajánlatról sem.

CIBER HÉTFŐ AKCIÓS

A Cyber ​​Monday egy olyan esemény, amely az évek során ugyanolyan fontos és népszerűvé vált, mint a Black Friday. A TransferGo.com-on pedig akár 90%-os kedvezményt kaphat a nemzetközi pénzátutalások árából, valamint sok más meglepetést is kaphat.

KARÁCSONYI AKCIÓS

Közeleg a karácsony, és nem tudod, mit tegyél, hogy különleges ajándékokkal nyűgözd le kedveseidet? Miért nem küldesz nekik virtuális ölelést és mesélsz nekik a TranserGO.com különleges ajánlatairól? Ön és kedvesei több mint 50% kedvezményt kaphatnak a TransferGO.com szolgáltatásaiból. üres

HOGYAN KAPHAT MA KEDVEZMÉNYT A TRANSFERGO.com oldalon?

Tudta, hogy minden nap kedvezményt kaphat a TransferGo.com-on anélkül, hogy meg kellene várnia a különleges értékesítési eseményekig? Tudja meg, hogyan takaríthat meg többet TransferGO.com nemzetközi pénzátutalása során, és biztosíthat nagyszerű kedvezményeket.

AKCIÓS KUPONOK A TRANSFERGO.com-hoz

A TransferGO.com megfelelő promóciós kuponkódjával több mint 10 GBP-t takaríthat meg nemzetközi pénzátutaláson. Ráadásul még több jutalmat kaphat. Csak annyit kell tennie, hogy elolvassa az adatbázisunkban található kuponok részleteit, és megragadja azt, amelyik a legnagyobb kedvezményt adja.

KEDVEZMÉNYEK ÉS KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK A TRANSFERGO.com oldalon

A megosztás törődés. Terjessze az igét, és jutalmazza meg magát azzal, hogy egyszerűen mesél a TransferGO.com-ról barátainak. Csatlakozzon ingyenesen a TransferGO.com ajánlóprogramjához, és ossza meg meghívókódját SMS-ben, WhatsApp-on vagy közösségimédia-fiókjában, és minden alkalommal, amikor egy barátja bejelentkezik ehhez a fantasztikus online szolgáltatóhoz, és végrehajtja első átutalását, Ön keresni fog 20 GBP. Szeretnél még többet kapni? Amikor csak teheti, térjen vissza a TransferGO.com oldalra, és ha Ön diák vagy nélkülözhetetlen dolgozó, 10% kedvezményt kaphat.

KEDVEZMÉNY A TRANSFERGO.com HÍRLEVÉL ÁLTAL KÍNÁLT

Iratkozzon fel a TransferGO.com hivatalos hírlevelére, és 10% kedvezményt kap a következő pénzátutaláshoz.

HASZNOS INFORMÁCIÓK A TRANSFERGO.com-ról

Szeretne még többet keresni a TransferGO.com használatával? Csatlakozzon most a Partnerprogramhoz, hogy személyre szabott nyomkövető linkeket és sok más marketingeszközt kapjon, és népszerűsítse a TransferGO.com webhelyet webhelyén, fórumán, blogjában vagy közösségimédia-fiókjában. Minden látogatója, aki az Ön linkjén keresztül utal át, magas jutalékot kap, amely 10 GBP-tól kezdődik, valamint hozzáférést kap a TransferGO.com által készített hasznos bannerekhez, videókhoz és cikkekhez. Valós idejű nyomon követési adatokat és jelentéseket is kap, valamint egy dedikált támogatási csapatot, amely segít marketingkampányok felállításában, hogy új ügyfeleket vonzzon. Amikor először használja a TransferGO.com-ot, néhány dolgot figyelembe kell vennie, és összegyűjtöttünk mindent, amit tudnia kell a megrendelésével kapcsolatban, beleértve a fizetési módokra, a visszatérítési vagy lemondási feltételekre és az Ügyfélre vonatkozó információkat is. Szervizcsapat.

TÁJÉKOZTATÁS A FIZETÉSI MÓDOKRÓL

A TransferGO.com a következő fizetési módokat fogadja el: hitel- és betéti kártya (VISA, Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Klarna és banki átutalás.

TRANSFERGO.com MOBILALKALMAZÁS

Töltse le most a hivatalos TrasnferGo.com mobilalkalmazást, amely iOS és Android készülékeire is elérhető, és szupergyorsan küldhet pénzt több mint 160 országban és 41 pénznemben, és mindössze néhány perc alatt megkaphatja a pénzt a kártyáján. Az alkalmazás átlátható és világos módját kínálja a pénz külföldre utalásának, rejtett feszesség nélkül, jó árfolyamokkal és árfolyam-ingadozási kockázat nélkül. Teljes ellenőrzése alatt lesz, és frissítéseket fog kapni az átvitel állapotáról.

TRANSFERGO.com A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

Ismerje meg a TransferGO.com-ot, az engedéllyel rendelkező és engedélyezett fizetési intézményt, amelyet az FCA és a HMRC szabályoz, és csatlakozzon fantasztikus közösségéhez a közösségi médiában. Kövesse tevékenységét FacebookTwitterLinkedInInstagrampinterest és a Youtube hogy hozzáférjen a FinTech iparág legújabb információihoz, és elsőként tudjon meg mindent az exkluzív ajánlatokról és promóciós ajánlatokról. Ne felejtse el elolvasni a blogot sem, mert olyan érdekes és hasznos cikkekhez férhet hozzá, mint például A (nagyon) rövid útmutató a font-euró átváltási árfolyamokhoz, Rövid útmutató az Egyesült Királyság állami nyugdíjához, A migránsok tapasztalatai: A legjobb dolgok a költözésről külföldön vagy A legfontosabb dolgok, amelyeket tudnia kell, hogy megvédje magát a csalástól.

INFORMÁCIÓK A VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZATRÓL

A TransferGO.com lehetőséget kínál Önnek, hogy egyszerűen és gyorsan törölje ingyenes átutalását. Nem tudja törölni megrendelését, ha a fizetés már elérte a TransferGO.com-ot, vagy ha a fizetés nem volt sikeres.

ELÉRHETŐSÉGI ADATOK A TRANSFERGO.com-hoz

Ha nem találja a megfelelő információt a hivatalos webhely Súgó oldalán, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálati csapattal. Csapat email címen [e-mail védett] vagy hívja a +44 13 9269 4030 és a +49 30 2000 42053 telefonszámokat angol nyelven. Ezenkívül a webhelyen találhat telefonszámokat az Ön nyelvéhez, beleértve a litván, lengyel, román, lett, orosz, ukrán, török ​​és német nyelvet.

Gyakran Ismételt Kérdések a TRANSFERGO-val kapcsolatban

A TRANSFERGO kínál-e kedvezménykódokat?

Jelenleg 40 kedvezménykód és promóció működik a TRANSFERGO-nál 2024 júliusában, és a ma hozzáadott legújabb kupon %-os kedvezményt kínál.

Mennyit takaríthat meg a TRANSFERGO Kedvezménykódokkal?

A TRANSFERGO kedvezménykódjával megtakarítható összeg a rendelés értékétől és a felajánlott kedvezmény értékétől függően változhat. Jelenleg a kedvezmény százaléka % és 75% között mozog, a megtakarított összeg pedig helyzettől függően akár több száz eurót is elérhet.

Melyek a legjobb kuponok és kedvezménykódok a TRANSFERGO-hoz?

A legjobb ellenőrzött kedvezménykód a TRANSFERGO-hoz (75OFFTRANS) és 75%-os kedvezményt biztosít vásárlóinak 2024 júliusában történő vásárlások esetén.

Mik a TRANSFERGO tényleges kedvezménykódjai és promóciós ajánlatai?

Hogyan találhatom meg a TransferGO.com legújabb kuponjait?

A TransferGO.com legújabb kuponjait olyan bizonyos webhelyeken találhatja meg, mint a www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.groupon. co.uk vagy www.i-funbox.com.

Fizethetek PayPal-lal a TransferGO.com oldalon?

Sajnos jelenleg nem tud PayPal-lal fizetni a TransferGO.com oldalon.

A TransferGO.com ingyenes szállítást kínál?

Igen, időnként a TransferGO.com ingyenes pénzátutalási kézbesítést kínál.

Mit tehetek, ha a TransferGO.com kupon nem működik?

Kövesse a következő irányelveinket, hogy megtudja, hogyan javíthatja ki a leggyakoribb hibaforrásokat, ha a TransferGO.com kuponkódja nem működik. Először is tudnod kell, hogy az oldalunkon szereplő minden promóciós kuponnak megvannak a saját beváltási feltételei, amelyeket be kell tartanod. Gondosan olvassa el az egyes kuponkódok részleteit, hogy megtudja, mit kell tennie a kedvezmény igénybevételéhez. Előfordul, hogy a kód minimális transzferértékre vagy meghatározott célállomásra történő átutalásra érvényes, máskor pedig egy bizonyos ügyfélkategóriára, új, meglévő vagy tanulóra. Másodszor, ha manuálisan írta be a kódot a billentyűzet segítségével, javasoljuk, hogy ellenőrizze még egyszer, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az összes karakter ugyanazt a sorrendet követi, mint az adatbázisunkban. Ügyeljen a kis- és nagybetűkre is, és ne tegyen szóközt a számok és a betűk közé. Harmadszor, biztos benne, hogy nem használta már fel ugyanazt a TransferGO.com promóciós kuponkódot egy korábbi pénzátutaláskor? Már nem használhatod, mert lejárt. A TransferGO.com-ot ugyanaz a személy csak egyszer használhatja.

HOGYAN KELL HOZNI A TRANSFERGO.com KUPONT?

Kövesse az alábbi utasításokat, hogy megtudja, hogyan adhat hozzá TransferGO.com kuponkódot a kedvezményhez.

 • 1
  Nyissa meg a TransferGO.com webhelyet, és jelentkezzen be személyes fiókjába, ha már rendelkezik ilyennel, vagy regisztráljon most, hogy könnyen hozzáférjen az átutalási szolgáltatásokhoz.
 • 2
  Válassza ki azt az országot is, ahová pénzt szeretne átutalni, valamint a pénznemet, valamint a címzettet.
 • 3
  Keressen az akciós kuponok között oldalunkon, és ha megtalálta a megfelelőt, másolja a vágólapra, jegyezze meg, vagy jegyezze fel egy papírra vagy Word dokumentumba.
 • 4
  Menjen vissza a TransferGO.com oldalra, és illessze be kódját a szükséges mezőbe, vagy írja be kézzel a billentyűzet segítségével.
 • 5
  Alkalmazza a kódot a kedvezmény aktiválásához, és folytassa az utolsó lépésekkel a pénzátutalás véglegesítéséhez.

Aktív kedvezménykódok a TRANSFERGO-hoz

🛍️ Kategória Más
🔥 Összes ajánlat 40
🎇️ Kedvezmény kódok 25
📌 Ajánlatok 15
➡️ A legjobb kupon 75% kedvezmény
🆕 Legújabb kupon 75% kedvezmény
🚚 Ingyenes szállítás IGEN
🔄 Visszatérési időszak 30 Napok
⏳ Utolsó frissítés 14. július 2024.

A legjobb kuponkódok a TRANSFERGO-hoz

ÁTUTALÁSI KÓD TRANSFERGO AJÁNLAT LEÍRÁSA LEJÁRA
GIVEREFER2 Transfergo kupon: az első 2 átutalás ingyenes (regisztrációkor) N / A
TRA Élvezze a 20 GBP kedvezményt az első transzferből N / A
twonofees Élvezze az ingyenes díjakat az első két átutalással N / A
MAX2ATHILL45 Transfergo promóciós kód: Regisztráljon, és kapja meg az első 2 ingyenes transzfert N / A

Fizetési módok

Hitelkártya

Szállítási opciók

Emailben

Kapcsolattartási lehetőségek

1a Old Street Yard White Collar Factory, EC1Y 8AF, London, Egyesült Királyság.
TransferGo
@TrasnferGO
TransferGo
transfergo.com

A TRANSFERGO.com JELLEMZŐI ÉS ELŐNYEI Fedezze fel a TransferGO.com nagyszerű világát, és fedezze fel az exkluzív funkciókat és előnyöket.
 • Csodálatos társult program magas jutalékokkal, amelyek 10 GBP-tól kezdődnek.
 • Különféle fizetési módok, köztük a Google Pay és az Apple Pay.
 • Átutalás több mint 160 országba és 41 pénznembe.
 • Több mint 2 millió ügyfél.
 • Nincsenek rejtett díjak, nagyszerű árfolyamokkal.
TRANSFERGO.com MEGTAKARÍTÁSI TIPPEK Van néhány megtakarítási tipp, amelyek segítenek csökkenteni a nemzetközi átutalás költségeit.
 • Iratkozzon fel a hírlevélre, hogy 10% kedvezményt kapjon következő pénzátutalása esetén.
 • A TransferGO.com első használatáért akár 12 GBP vagy ennek megfelelő összegű üdvözlő kedvezmény a pénznemben.
 • Keressen 20 GBP-t az ajánlási programmal.
 • Szerezzen 10% kedvezményt a diák vagy az alapvető munkavállalók számára.
 • Vásároljon az év különleges időszakaiban: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 vagy karácsonyi akciók.
Copyright © 2024 Couponius.com. Minden bemutatott információ tájékoztató jellegű.